Nyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerházNyúl eladó ikerház
Nyúl eladó ikerház
69 000 000 Ft
489,4 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Nyúl eladó ikerház
Nyúl eladó ikerház
69 M Ft
489,4 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 882 2260
ReferensFent Gyula
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Nyúl eladó ikerház

141 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
4628 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

A TERMÉSZET IHLETTE!

Nyúlon csendes zsákutcában a kíváncsi szemek elől rejtve van egy ház. Egy ház ami más mind a többi. Egyedi, fenntartható, természetes.

A ház körüli hatalmas 4 600 m2-es teleken bármely kívánságát valóra válthatja, vagy csak élvezze ahogy körülöleli a csend a nyugalom. A 140 m2 lakótér 4 hálószobával pedig kényelmes otthona lehet egy nagyobb családnak is.

A gondos tervezésnek köszönhetően a szülők és gyerekek egymástól jól elkülönülve, saját fürdőszobákkal rendelkező lakrészekben pihenhetnek. Mindegyik szoba közvetlen kertkapcsolatos.

Az ingatlan fűtése vezérelt áramról működtetett, energiatakarékos elektromos rendszerű, melyet kiegészít egy vízteres kandalló. A szellőzésről egy hőcserélős rendszer gondoskodik, így állandóan friss levegő kering az épületben, anélkül hogy nyáron felmelegedne télen pedig kihűlne. A ház energiaigénye így is rendkívül alacsony ami egy napelemrendszer telepítésével gyakorlatilag nullára csökkenthető.

Szánjon rá egy kis időt és nézze meg, mert ezt a házat igazából csak élőben lehet megismerni.

HÍVJON! MUTATOM!

Referencia szám: HZ522569-IT

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020