Eladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház LentiEladó 3 szobás ikerház Lenti
Eladó 3 szobás ikerház Lenti
12 990 000 Ft
115 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás ikerház Lenti
Eladó 3 szobás ikerház Lenti
13 M Ft
115 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 949 7064
ReferensAlmási István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 3 szobás ikerház Lenti

113 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
1753 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

A Zalaegerszegi Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a Lenti hegyen található 113 m2-es összkomfortos felújított, gázfűtéses iker házat garázzsal 12 990 000 Ft-ért.Költözzön ki a zöldövezetbe!
113 m2-es lakótér plusz 20 m2-es fedett zárt nyáriasitható terasz
1753 m2-es telek rajta tő szőlő és vegyes gyümölcsfák
különálló garázs
gáz központ cirkó fűtés, plusz cserépkályha, villanybojler
az utóbbi években folyamatosan felújított
5 cm-es külső hőszigetelés, új hőszigetelt ablakok, külső színezés
földszinten konyha étkező nappali
tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba,Wc


pince szinten nagy élettér, kamra, zuhanyozó, borospince, nagy fedett parti terasz

Lenti Zala megyében a nyugati határszélen fekvő kis város. Termál és bevásárló turizmus a jellemző. A modern termál és gyógyfürdő,számos panzió és egy 4 csillagos szálloda várja nemcsak a külföldi hanem a hazai vendégeket is. A helyben található termál és élmény fürdőn kívül a - dombos völgyes erdős tavas- környék és a közeli Szlovénia a szabadidő hasznos eltöltésére számos program lehetőségeket nyújt. Vadvízi evezés, bunker és bicikli túra, kalandpark, orchidea kert, lovaglás, horgászat, vadászat stb Amennyiben ez a Lentiben-Lentihegyen található iker ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra.Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyítjük meg finanszírozási gondjait, hogy mindent egy helyen intézhessen!

Továbbá szeretném a figyelmébe ajánlani az általam hirdetett ingatlanok listáját:

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020