Komárom eladó új építésű ikerházKomárom eladó új építésű ikerházKomárom eladó új építésű ikerházKomárom eladó új építésű ikerházKomárom eladó új építésű ikerház
Komárom eladó új építésű ikerház
58 900 000 Ft
420,7 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Komárom eladó új építésű ikerház
Komárom eladó új építésű ikerház
58,9 M Ft
420,7 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 622 6317
ReferensNagy Edit
Telefonálok

Eladó ikerház
Komárom eladó új építésű ikerház

140 m2alapterület
4szoba
Új építésű
214 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Haladjon a korral! Költözzön környezetbarát, megújuló energiával épülő, kertkapcsolatos, új építésű ingatlanba! Kösse le idei áron és vegye igénybe a 2021 januárjától igényelhető állami támogatásokat!
Komáromban az M1-es autópálya felé az Igmándi úttól jobbra új építésű, falusias jellegű lakóövezetben, 602 nm-es telken, kétlakásos ikerház kerül megépítésre, magas minőségű kivitelezéssel. Kiemelkedő jelentőségű, hogy az ingatlan a kor követelményeinek megfelelően már megújuló energiaforrás felhasználásával, hőszivattyús rendszerrel épül, gyors és kulcsra kész kivitelezéssel, minimális fenntartási költséggel. Az ingatlanok megvásárlásához kapcsolódó finanszírozásban és az állami támogatások igénybevételéhez díjmentes hitelügyintézést biztosítunk.

Az ikerházfél 214 nm telekhányadon álló, földszint + tetőtér kialakítású (bruttó: 140 nm) 120 nm hasznos alapterületű, amerikai konyhás nappali + 3 szobás elrendezéssel. A földszinten (71,10 nm) előtér, közlekedő, nappali-étkező-konyha van kialakítva egy légtérben, valamint egy hálószoba, fürdőszoba, továbbá a lépcsőtér található. A tetőtérben (47,33 nm) közlekedő, 2 szoba, egy fürdőszoba és két gardrob helyiség készül.
A központi fűtés hőtermelő berendezése levegő víz hőszivattyú, mely egyben a melegvizet is biztosítja. Az épületben minden helyiségben padlófűtés kerül kialakításra, hűtés-fűtés opcióval. A lakásokhoz kapcsolódó 1-1 db parkolóhely a telken belül kerül kialakításra.

Műszaki adatok:
- Beton sávalap,
- 30 cm-es Porotherm tégla falszerkezet,
- 12 cm-es EPS Grafit hőszigetelő rendszer homlokzati nemesvakolattal
- monolit vasbeton födém.
- A válaszfalak 10 cm-es tégla falak.
- A tető többszörösen tagolt, faszerkezetű, nyeregtető, Bramac cserépfedés.
Burkolatok:
- A hideg burkolatú helyiségekben a 1 sor lábazat alakítandó ki, ami megegyezik a járólap színével.
- A meleg burkolatú helyiségekben laminált parketta készül, parkettával megegyező színű szegéllyel. A burkolatok minimális vastagsága 8 mm.

Nyílászárók:
- MDF belső ajtók és fehér műanyag homlokzati nyílászárók kerülnek elhelyezésre.
- A nyílászárók 6 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, elektromos alumínium redőnnyel

Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra 2021. nyár végén.

A részletes műszaki adatokról érdeklődjön értékesítő kollégánktól, valamint kérje tájékoztató mappánkat, melyben a teljes műszaki leírás megtalálható.

Az építkezés üteméről, a műszaki tartalmakról és a finanszírozási feltételekről keressen minket bizalommal. Érdeklődni Nagy Edit

  • komfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021