Kerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobásKerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobás
Kerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobás
110 000 000 Ft
683,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Kerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobás
Kerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobás
110 M Ft
683,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 640 5852
ReferensLégrádi György Attila
Telefonálok

Eladó ikerház
Kerepes új építésű ikerház eladó, 5 szobás

161 m2alapterület
5szoba
Új építésű
427 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

A mogyoródi Középhegyre örökpanorámás Öko ikerház épül, melynek egyik fele eladó, másik felébe a beruházó költözik. Háromszintes ingatlan, mely pinceszinttel kialakított dupla garázzsal rendelkezik.

A beruházás megkezdése: 2021. május
A beruházás átadása: 2022. március

- mennyezet hűtés-fűtés
- minden szinten padlófűtés (garázsszinten is)
- frissítő gépi szellőztetés az egész ingatlanban
- napelem előkészítés
- elektromos töltő előkészítés
- pinceszintről közvetlen lépcsőtér a földszintre ingatlanon belül

Kulcsrakészen kerül átadásra, alapító okirattal és külön albetéten. Érvényesíthető rá az összes CSOK-kedvezmény. A képek között az „A” jelű ingatlan az eladó, szemből a bal oldali.

Az ingatlan belső elrendezése, a kulcsrakész kialakítás és a termékek kiválasztása a vevő igényei alapján történnek előzetes egyeztetést követően.

További néhány extra, melyek az ingatlanban elkészülnek és a vételár részét képezik:
- épített zuhany az egyik fürdőben
- szennyes ledobó minden szintről a garázsban lévő mosókonyhába
- pergolás terasz a panoráma irányába

Méretek:
A teljes telek mérete 855 nm melynek 30%-os a beépíthetősége, ez a mérték teljes kihasználásra kerül a telken.

Az „A” jelű ingatlan:
A saját telek: 427 nm
Pinceszint: 62,16 nm
Földszint: 84,23 nm
Földszinti terasz: 22,13 nm
Emelet: bruttó 74,4 hasznos (nettó) 57,28 nm
Az összes szint bruttó mérete: 220,79 nm + terasz
Lakható alapterület: 141,51 nm

Az emeleten a parapetfal magassága (ahonnan a tetősík ablakok alja is indul) 1,3 méter magas, a tető 45 fokos dőlésszögű, így az emeleti zónában mindössze 90 cm-t nyúlik a belső helyiségek felé a külső falaktól a nem teljes belmagassággal rendelkező un. bruttó terület. A magas parapettel így rendkívül kényelmes az emeleti élettér.

Külső területek:
Az utcafronton épített kerítés készül, a személyi bejárónál kaputelefonnal és fedett kukatárolóval kiépítve. A fedett kukatárolóban vízkiállás biztosított. A kert homogén termőfölddel terített tereprendezést követően kerül kialakításra. A garázsajtóhoz vezető rámpa mindössze 1 métert lejt az utcafrontról, a garázsajtó előtt végig víznyelő csatorna kerül kialakításra és kivételes módon ugyanez a garázsajtó mögött a belső zónában is elkészül, így a hatalmas esőzések bejutása a garázsba teljesen kizárt. Itt biztosított egy újabb kerti vízkiállás.

Garázsszint:
Padlófűtéssel kialakított fűtött garázs, amelyben akár két autó is parkolhat, illetve a garázsajtó előtt úgyszintén két autó elfér. Elektromos autótöltés előkészítésre kerül. Burkolata kerámia lapozás.
Helyiségei:
- parkolótér
- tároló (ablakos)
- gépészeti helyiség
- toilet kézmosóval
- mosókonyha (ablakos)
- lépcsőtér a földszintre

A pinceszint felett a két ikerfél egymástól dilatált, vagyis külön megépített szerkezetek, a közös elválasztó falazat szendvicsszerkezet. Mindkét ikerfél falazata 20 cm-es Porotherm tégla, közte 3 cm vastag préselt kőzetgyapot szigetelés.

Földszint:
Három frontra tekintő ikerfél, ahol klasszikusan kialakításra kerül a földszinten hálószoba is, amelyből nyílik ablakos fürdőszoba, mellette külön helyiségben gardróbszobával.
A nappali két frontra tekintő ablakokkal, ablakos konyhazónával, mellett kamrával és tágas nappalival várja tulajdonosát.

Emelet:
Itt három hálószoba került a tervekre, ebből kettő két frontra tekintő ablakos, továbbá egy ablakos kádas fürdő és a zuhanyzós fürdő is, két külön toilettel és nagy gardróbszobával.

Mind a földszint, mind pedig az emeleti zóna elrendezése változtatható. A képek között található alaprajzokon áttekinthető az eredeti elképzelés.

Díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel állunk vevőink rendelkezésre, legyen szó hitelről, Babaváró kölcsönről, CSOK-ról vagy akár lakáskasszáról.

A CSOK-kal vásárolt ingatlanra érvényesíthetőek az alábbi kedvezmények:
- nem kell vagyonszerzési illetéket fizetnie
- nem kell az 5%-os lakásáfát kifizetnie
- vissza nem térítendő összegre jogosult (600.000 Ft, vagy 2.600.000 Ft vagy 10.000.000 Ft)
- államilag támogatott kamatkedvezményes hitelt vehet igénybe
Összességében milliókat spórolhat meg a feltüntetett vételárból!

Előzze meg a korát és éljen egy minden paraméterében modern, de egy igazi élhető lakóingatlan klasszikus elemeit is magában hordozó új ikerfélben, nyugodt környezetben.

Várom megtisztelő jelentkezésüket, a helyszíni bejárást biztosítom előzetes egyeztetést követően.

  • összkomfortos
  • geotermikus
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021