Kecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteresKecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteres
Kecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteres
27 900 000 Ft
398,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Kecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteres
Kecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteres
27,9 M Ft
398,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 678 0736
ReferensLenner Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Kecskeméti családi ház eladó a Fodros utcában, 70 négyzetméteres

70 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
2860 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ Kecskeméten a Vacsiközben, nappali+ 2 szobás (+1 szoba kialakítható), NYÍLÁSZÁRÓ CSERÉLT, ÚJ tetőt, szigetelést kapott, felújított CSALÁDI HÁZ, 2860 m2-es, villany, gáz, víz közművel ellátott telekkel!
A telek rendezett parkosított, teljesen körbekerített. Az udvarban található DUPLA GARÁZS, egyéb tárolásra alkalmas melléképületek. Átalakítással további bővítési lehetőség van szoba kialakításra, vagy akár plusz külön álló lakásrész kialakításra.

A fedett teraszról külön bejárattal egy kis lakrész is kialakítható, de ha még egy szobára van szüksége akkor egy leválasztással, külön bejáratos plusz szobát alakíthat ki saját fürdővel!

Az épület korszerűsítése abszolút élhető és kényelmes lakhatást enged meg. Igény szerint gyors költözéssel is megvásárolhatja ezt a házat!
Hívjon! Lenner Csaba Tel.:

Referencia szám: HZ466318

  • gáz (konvektor)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020