Gyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerházGyál eladó ikerház
Gyál eladó ikerház
57 000 000 Ft
347,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Gyál eladó ikerház
Gyál eladó ikerház
57 M Ft
347,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 297 0884
ReferensUjfalusi Bendegúz Zsolt
Telefonálok

Eladó ikerház
Gyál eladó ikerház

164 m2alapterület
3szoba
állapotú
746 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Gyálon, vállalkozásra alkalmas, üzlethelyiséggel kialakított családi ház!

Eladásra kínálom Gyál egyik csendes utcájában, ezt a két szintes ikerház felet, mely különálló, lekerített udvarrésszel, két utca felőli bejárattal rendelkezik.

Egyet fizet, kettőt kap!
Remek adottsága a háznak, a pincébe kialakított egykori söröző. Nem csak egy családi háznak lehet birtokosa, hanem már egy kész üzlethelyiség is várja Önt! Biztos megélhetése lehet ezzel az egész családnak, plusz lehetőség, amit csak ki kell aknázni! Beépített bárpult, két terem, személyzeti és vendég mosdók várják új vendégeiket.

A 80-as években téglából épült a ház, mely 164,8 nm, jelenleg 2 szoba+ nappalival rendelkezik. A tetőtér beépítése nem fejeződött be, de a tervek szerint 2 szoba, fürdő, wc helyiségek kerültek kialakításra, ennek megfelelően a kiépítések, felcsövezések elkészültek. Műanyag-redőnyös nyílászárók, illetve tetőtéri ablakok kerültek beépítésre, a külső falak 6 cm-es szigetelést kaptak. Fűtését és meleg víz ellátását gáz cirkó biztosítja. Igény esetén a bútorzat is marad az ingatlanban.

Az udvaron autóbeállási lehetőséget egy 18 nm-es zárt garázs, valamint egy fedett parkoló biztosítja. Kényelmi szempont az elektromosan nyíló kapu. A fedett terasz alatt 13 nm-es tárolót alakítottak ki kerti szerszámok tárolására.

Gyál infrastruktúrája igen kimagasló!
Buszmegálló 300 m-es körzetben, iskola, óvoda, ABC, vegyesbolt, gyógyszertár 1 km-es körzeten beül elérhető!

Nézzük meg és tervezzük együtt ennek a háznak a kiaknázatlan lehetőségeit!

Nem elegendő készpénze? Áthidalna? CSOK-ot, babavárót, felújítási hitelt igényelne? Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, további információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: HZ027765

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021