Eladó, Érd, 4 szobásEladó, Érd, 4 szobás
Eladó, Érd, 4 szobás
59 900 000 Ft
599 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Eladó, Érd, 4 szobás
59,9 M Ft
599 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4691
ReferensNagy Mariann
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó, Érd, 4 szobás

100 m2alapterület
4szoba
510 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Érd Fenyves Parkvárosban 127 m2-es 3 hálószobás 2020 végére várható átadással épülő ikerház eladó

Az ingatlan Érd Fenyves Parkváros részén önálló telek helyezkedik el.
A ház földszintes, porotherm 30-as téglából épült, nettó 101 m2 alapterületű, amerikai konyhás, kertkapcsolatos, teraszos tágas nappalival, 3 db hálószobával rendelkezik. Az ikerházak csak a garázsnál érnek össze, ami 15 m2 alapterületű.
A fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád és wc is beszerelésre kerül. A fürdőszobán kívül külön mosdó és wc is található. A konyhából kis kamra nyílik. A kert felé a nappaliból jutunk ki, mely dél-keleti tájolású. Az utca felőli autóbejáró kapu elektromos kiállású előkészítése benne van az árban, igény szerint az elektromos motor is felszerelésre kerül. A házban riasztórendszer kiállások kiépítése is benne van az árban.
A 509 m2-es telekrész teljesen körülkerített. Épület körül járda, terasz igény szerint burkolva, járófelület burkolva, lépcsőlejáróval.
Az épület külső homlokzati falazata 15 cm-es hőszigeteléssel borított, a betonfödém 30 cm szigetelésű, a bukó és nyíló ablakok 3 rétegű üvegezésűek. A tetőfedés antracit betoncserép tetőfedő rendszerből készül.
A hideg-meleg burkolatok 3.000 Ft/ m2 áron választhatók.
A ház fűtése kombi cirkó gázkazánnal történik, a vizes helyiségekben padlófűtés (fürdőszoba és háztartási helyiségekben), a szobákban és a nappaliba radiátoros hőleadók vannak.
A fenti részletes felsorolás szerint az ingatlan kulcsrakész vételára 59,9 millió Ft.
Az ár garantált a kulcsrakész átadásig, ütemezett fizetéssel. Választható felárért: Klíma, napkollektor, elektromos redőny, szúnyogháló, rejtett mennyezeti világítás, füvesítés, kapu videotelefon. Az ingatlant megbízható, referenciákkal rendelkező cég építi. Tervdokumentáció és további részletek személyesen megtekinthetők.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.
NM

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020