Dunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobásDunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobás
Dunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobás
74 900 000 Ft
468,1 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Dunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobás
Dunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobás
74,9 M Ft
468,1 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 20 225 6556
ReferensTernyák Anita
Telefonálok

Eladó ikerház
Dunaharaszti ikerház eladó, 3+1 szobás

160 m2alapterület
3 és fél szoba
Újszerű állapotú
480 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Csend, nyugalom és rengeteg zöld növény a kertben: egy zsákutca legvégén, közvetlenül a zöld mező mellett 160 nm-es ikerház eladó Dunaharasztiban!- fűthető 21 nm-es medence- kétállásos, szerelőaknás garázs autómata kapuval- padlófűtés- privát zöld kert- napsütötte terasz- egyedileg ide készített beépített bútorok- infraszauna- külön üzlethelyiség (10 nm)- riasztó- jól átgondolt tervezés, kényelmes kivitelezésű földszintes ház, különnyíló szobákkalDunaharaszti kertvárosi részén, rendkívül csendes utcában álló ház eladó! Az ingatlan jogilag ikerház, de nincs falkapcsolata a másik ikerféllel, teljesen elszeparált, saját kerttel randelkező, külön utcafronti bejáratú garázsos földszintes ingatlan. Teljesen körbejárható a ház. Rendkívül nyugodt környezetben fekszik, csak egy hátsó és egy oldalszomszédja van, a mellette lévő zöld terület viszont üres, és ez így is marad.Gyönyörű, egész évben zöld, hangulatos és igazán privát kerttel rendelkezik. A ház kertjében egy teljesen gépesített, folyamatosan karbantartott 3m x 7m-es medence is van. A medence saját aknával rendelkezik, vízforgatóval, homokszűrő berendezéssel felszerelt, takaróponyva is tartozik hozzá.A kertben peremes fúrt kút is található. A locsolásról automata öntözőrendszer gondoskodik.A ház kertjébe elektromos kertkapun keresztül hajthatunk be. A garázs előtti placcon is kényelmesen lehet parkolni, de az automata kapuval nyitható kétállásos garázsban is elfér további két autó. A garázsban szerelőakna is található. Lakáskapcsolatos, tehát közvetlenül bejuthatunk innen a házba. A garázsban is kiépítették a padlófűtést, így akármikor további lakóhelyiségnek is átalakítható.A ház szíve a több, mint 44 m2-es amerikai konyhás nappali és étkező. Az itt található beépített bútorok mind egyedileg ide lettek tervezve és legyártatva. A konyha logikus elrendezésű, jól átgondolt, funcionális, és színben harmonizál a többi itteni bútorral. Közvetlenül a konyhához kapcsolódik külön helyiségekkel a mosókonyha, és a mindent elnyelő kamra. A nappali-étkező rendkívül világos köszönhetően a padlóig leérő nagy alakú ablakoknak (a házban egyébként mindenhol magas minőségű Rehau műanyag hőszigetelt ablakok vannak). A nappali-étkező részen kialakították a kandalló helyét, a kéménykiállás is megépült már hozzá (Schiedel kémény!).A ház fűtése kondenzációs kazánról működik, padlófűtéssel kiegészítve. Az ingatlan emellett klímakészülékekkel klimatizált is.A nagyméretű fürdőszobában nem csak zuhanykabin, sarokkád, dupla mosdótálca, és WC+bidé található, de kényelmesen elfért egy infraszauna is. A fürdőszoba nagyablakos, ezért jól szellőzik, világos.A ház rendelkezik egy különálló mellékhelyiséggel is, közvetlenül a ház bejárata mellett található, így a kertből nem kell végigsétálni a teljes házon a mosdóhasználat miatt.Az ingatlan összközműves, és az ipari áram is be van vezetve.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Keressen bizalommal: Ternyák Anita

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Szívügyünk az otthonod!

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021