Családi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteres
Családi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteres
124 990 000 Ft
357,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteres
Családi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteres
125 M Ft
357,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 153 3536
ReferensBrumus András
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Dunaharaszti, 350 négyzetméteres

350 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
825 m2telekméret

Mennyi hitelt kaphatok? Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Teljesen újjáépített és környezettudatos módon modernizált, figyelemre méltó családi házat ajánlok megvételre Dunaharasztiban.

Az eredetileg 1999-ben elkészült épületet a mostani tulajdonos ingatlanfejlesztéssel és építéssel foglalkozó cég az elmúlt évben teljesen újjáépítette azon elgondolás mentén haladva, hogy – mai modernkori műszaki megoldások alkalmazásával - egy roppant alacsony fenntartási költségek mellett is kiemelkedő komfortérzetet biztosító, jól élhető otthont teremtsenek.

Így az eredeti épület falai maradtak csupán, minden mást újjáépítettek. Teljesen új tető, falakon 20 cm-es szigetelés, új hőszigetelt ablakok és ajtók kerültek beépítésre.
Belső terei, helyiségei tágasak, kényelmesen élhető méretekkel rendelkeznek, kialakításuk otthonos, burkolataik, beépített felszerelési tárgyaik igényesek, és jó minőségűek.

Átalakították a gépészetet is, ennek szolgálatában terveztették meg és telepítették a 10kW-os napelemrendszert, mely a ház energiaellátásáért felelős, beleértve az elektromos fűtést és meleg vízellátást is.
(Egy 4 fős család teljesítmény igénye átlagos, normál mindennapos használat mellett úgy 2,5-3,5 kW közötti, de kihasználva a kiépített wellness rész nyújtotta lehetőségeket sincs aggodalomra ok, sőt elektromos autó üzemeltetése is belefér.)
A rendszer egyébként 40 tagot számlál, „ad-vesz” mérőórával ellátott, mely az energiaszolgáltató rendszerébe táplálja, és ily módon értékesíti a megtermelt többletet, illetőleg SMART inverter segítségével külön mérhető és monitorozható minden egyes napelem teljesítménye.

A ház SMART House rendszert is kapott, ami folytán mobileszköz igénybevételével akár távolról is vezérelhető többek között az összes NOBO üveglap radiátor tevékenysége külön-külön is, a kiépített mozgásérzékelőkkel ellátott, éjellátó funkcióval bíró kamera-, és riasztórendszer, a videó kaputelefon, sőt a már említett, az épület legalsó szintjének egyik helyiségében kialakított wellnessben található gőzfürdő, vagy infraszauna is. (Ez is és a szomszédos, jelenleg „kondiszobaként” használt helyiség egyaránt rendelkezik kijárattal a ház mögött kialakított „negatív” teraszra.)
Ugyanezen szint utcafrontján található a garázs, tetején a földszinti lakrészhez kapcsolódó méretes terasszal.

A telek méretéből adódóan kényelmesen fenntartható.
Az ingatlan elhelyezkedése jó, a város csendes, nyugalmas részén fekszik, rálátással a Soroksári-Dunaágra (melynek ez egyébként hajózható része, stég-, hajósoknak kikötő bérlésre adott a lehetőség), de nincs messze a főúttól sem, így megközelíthetősége is remek.

Meggyőződésem hogy jó döntés az ingatlan megvétele mindazoknak, akik környezettudatosan megálmodott, az átlagnál jóval alacsonyabb költséggel fenntartható, kiváló minőségű ingatlanban képzelik el jövőjüket Budapest határában.

További információért keressen bátran!

  • elektromos

Hirdetés

Spóroljon a Gépésszel!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021