Diósd eladó új építésű ikerházDiósd eladó új építésű ikerházDiósd eladó új építésű ikerházDiósd eladó új építésű ikerházDiósd eladó új építésű ikerházDiósd eladó új építésű ikerházDiósd eladó új építésű ikerház
Diósd eladó új építésű ikerház
79 900 000 Ft
677,1 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Diósd eladó új építésű ikerház
Diósd eladó új építésű ikerház
79,9 M Ft
677,1 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 266 5380
ReferensKasziba Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Diósd eladó új építésű ikerház

118 m2alapterület
5szoba
Új építésű
340 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT, NULLA ENERGIAKÖLTSÉGŰ, A++ MEGÚJÚLÓ ENERGIAELLÁTÁSÚ, DIÓSDI ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ!

Az alsó szinten amerikai konyhás nappali és egy szoba, valamint kamra, WC helyezkedik el (ide még egy zuhanyzó is kialakítható), az emeleten 3 szoba és fürdőszoba kapott helyet.
Napelem rendszerrel és levegős hőszivattyúval (12,5 kW teljesítményű) kialakított hűtési és fűtési rendszer a legmodernebb technológiák felhasználásával lett kialakítva.
A nagy felületű redőnyök elektromos motorral működnek.
Az emeleten 4 m2-es üvegfalkorláttal ellátott erkély található, amely végig fut az emeleti nagyméretű nyílászárók előtt is. A kertkapcsolatot a 36 m2-es burkolt pergolás terasz biztosítja.
3 rétegű arany tölgy és fehér színű, a mai technológiai előírásokat meghaladó szigetelő képességű nyílászárókkal ellátva. Ehhez színben harmonizáló redőnyrendszer tartozik, melyből a nagy felületek elektromos motoros mozgatásúak távirányítással.
A kertben öntözőrendszer és annak ellátására csapadékvízgyűjtő rendszer és tartály áll rendelkezésre. Füvesített, rendezett, parkosított udvar kerül átadásra.
Két autó számára biztosított a beállás. Elektromos autó töltő (vallbox) kiépítésére is lehetőség van, így az autóját is ingyen töltheti!
A befejező fázis Önnel közösen egyeztetve készül el.
Az összes eddig elvégzett legfontosabb munkafolyamat fényképekkel dokumentálva készültek, melyek rendelkezésre állnak, megtekinthetők.
ÉPÜLET A++ 600.000Ft/m2, TERASZOK,ERKÉLYEK 350.000Ft/m2,PARKOSÍTOTT ÖNTÖZŐRENDSZERES KERT 50.000Ft/m2.
Infrastruktúrája, közlekedése, iskolái kellemes lakóhellyé teszik kisgyermekes családok számára is !
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható, CSOK igénybe vehető.
Ingyenes hitelügyintézés, garantáltan a legjobb kamatokkal, és kedvezményekkel! Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M160257-es referenciaszámra.

  • fan-coil
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020