Budapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utcaBudapest, XXII. kerület Árpád utca
Budapest, XXII. kerület Árpád utca
69 900 000 Ft
399,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XXII. kerület Árpád utca
Budapest, XXII. kerület Árpád utca
69,9 M Ft
399,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9211
ReferensKaralyos Réka
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, XXII. kerület Árpád utca

175 m2alapterület
6szoba
felújítandó
645 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A XXII. kerület csendes részén új tulajdonosát keresi egy 175 m2-es családi ház, leválasztható, utcafronti üzlethelyiség kialakításának lehetőségével, és egy 150 m2 alapterületű garázzsal, melyek hasznosítási ötletei csak az ön fantáziáján múlnak. Az ingatlan jelenlegi állapota jó alap a jövőbeni tulajdonos számára, hogy a tervezett hasznosításnak megfelelően tovább formálja a saját elképzelései szerint. Könnyedén, akár hasonló méretű 2 kisebb lakássá alakítható, saját udvarral és kerttel.

! ! ! A KÉPEK KÖZÖTT HOMLOKZATI LÁTVÁNYTERVEK IS LÁTHATÓK ! ! !

Környék és közlekedés:
* A terület infrastruktúrája nagyon jó.
* 5 perc sétával elérhető buszmegálló, ahol az 58-as, a 158-as, a 250-es, a 250B jelű és a 941-es éjszakai buszjárat is megáll.
* Közelben találhatók boltok, óvodák, iskolák, fitnesz termek, cukrászda és állatorvosi rendelő.
* Autóval gyorsan és kényelmesen megközelíthető a vasútállomás, a Városház tér, az Erva Sportlövő klub, a Savoya Park és a Duna is.

A ház az 1900-as évek elején épült mészkőből, a jelenlegi tulajdonos tervei alapján néhány helyiség felújítása és kialakítása már megtörtént, azonban a ház többi része részlegesen felújítandó állapotban van.

Paraméterek és felosztás:
* A legnagyobb helyiség felújított állapotú, funkcionálhat nappaliként, szobaként, IRODAKÉNT vagy akár UTCAI BEJÁRATÚ ÜZLETHELYISÉGKÉNT is,
* A közel 28 m2-es helyiség, felújítandó állapotú, amely funkcionálhat szobaként, konyhaként és fürdőszobaként is, hiszen kiépítésre kerültek a csövezések,
* A közel 5 m2-es fürdőszoba WC-vel felújított állapotú, a cirkó fűtésrendszer ebben a helyiségben került kialakításra,
* A további helyiségek részben felújítottak, igény szerint könnyedén alakíthatóak,
* A telken található egy 150 m2- es garázs, elektromos kapuval, amely jelenleg MŰHELYKÉNT funkcionál,
* Megtalálható még továbbá egy 13 m2 területű PINCE helyiség a legnagyobb "szoba" alatt és egy 30 m2 SZIKLÁBA VÁJT PINCE a garázs alatt,
* SAROKTELEK, melynek udvarára az Árpád utcából és a Gézavár utcából is be lehet hajtani elektromos kapubejárón keresztül!

Felújítási folyamatok során már elkészültek:
* Új gáz cirkó fűtésrendszer, mely minden épületrészt gazdaságosan tud fűteni,
* Padlófűtés a 40,28 m2-es helyiségben és a ház további 80 m2 területén is le van fektetve,
* A 40 m2-es és a 15 m2-es helyiség, illetve a konyha teljesen fel lett újítva, itt svájci linóleum padló került lerakásra, mely a közel 5 m2-es fürdőszobában és a gyerekszobában is megtalálható,
* Új villany és vízvezetékek lettek kiépítve,
* A közel 28 m2-es helyiségben a fürdőszoba csövezése is ki van alakítva és a helyiség le van betonozva,
* A 27,39 m2-es helyiség teljesen felújítandó állapotban van, ellenben itt is ki van alakítva egy fürdőszoba számára a csövezés,
* iParadox RIASZTÓ RENDSZER van kiépítve, aminek köszönhetően könnyen OKOS OTTHONNÁ ALAKÍTHATÓ a ház, a kertben a szintkialakítás megtörtént!

Finanszírozásban segítünk:
* Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
* Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
* Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben egy jó adottságokkal rendelkező családi házat keres, ezt feltétlenül nézze meg!
Ideális családoknak, idősebb korosztály számára és ÜZLETI LEHETŐSÉGKÉNT, SAJÁT VÁLLALKOZÁS szempontjából is.

Tágas helyiségeinek és belmagasságának köszönhetően kényelmesen kialakítható fodrászat, kozmetika, jóga vagy crossfit terem, orvosi vagy fogorvosi rendelő, könyvelő vagy ügyvédi iroda. Tulajdonképpen bármilyen üzlet, ami az ön fantáziájába belefér, hiszen minden adott egy új, vagy már meglévő üzleti vállalkozás elindításához.

VÁROM HÍVÁSÁT a hét minden napján!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021