Eladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utcaEladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utca
Eladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utca
250 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utca
Eladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utca
250 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 415 0298
ReferensAlexa Zsolt
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Királyerdőn, Budapest, Berek utca

180 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
1075 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

MINIMÁL LUXUS KIRÁLYERDŐBEN!!!
XXI. Királyerdőben ELADÓ egy 2012-ben épült minimál stílusú nappali+3 hálós luxus családi ház. Az emeleti lakrész szinte azonos alapterületet foglal el a földszinti résszel. A nappali terasznának medencés folytatása vagy a szülői háló infraszaunával és épített zuhannyal komfortosabbá tett fürdője az egészségmegőrzést szolgálja. Az épület külső formavilága minimalista. Az ablakok közti rétegelt lemezbetétek hatására modern ízt kap. A hővédelemről a beépített motorizált zsaluzia rendszer gondoskodik. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően gyönyörű napfényes az egész ház. A külső, rendezett harmónikus kert, az úszómedencével igazi kikapcsolódást nyújt egy fárad nap után. A kertet nagyon nagy gondossággal építették, hogy a család számára fontos intimitás megmaradjon. A külső fedett terasz bankirai kültéri faburkolatot kapott. Az ingatlan belül is olyan átgondolt, és harmónikus,mint amennyire azt a külseje is tükrözi. Letisztult vonalvezetés, és letisztult színvilág jellemzi a belső tereket.
A hangulatról a nappaliban látványkandalló gondoskodik hűvösebb estéken. Az egész ház klimatizált, a legkorszerűbb riasztórendszerrel felszerelt. Autóval külső garázsban van lehetőség parkolni.
Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség sétatávolságra található.

Az ingatlanról a slideshow az alábbi linken tekinthető meg:

Alexa ZsoltReferencia szám: HZ390241

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021