Budapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteres
63 900 000 Ft
426 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteres
63,9 M Ft
426 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 30 153 3536
ReferensBrumus András
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház Pacsirtatelepen a Wesselényi utcában, 150 négyzetméteres

150 m2alapterület
4szoba
állapotú
540 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Pesterzsébet csendes, kertvárosi utcájában, egy önálló, 150 nm-es, 2 szintes, jó állapotú, 4 szobás családi ház, garázzsal, műhellyel, fedett autóbeállóval, gyönyörű kerttel, 540 nm-es telken.

A családi ház az 540 nm-es telek végén helyezkedik el.
Egy régebbi építésű földszintes épületet 1986-ban teljes-körűen felújítottak. A felépítmény beton alapra épült, tégla falazattal. A felújítás évében történt meg az emeletráépítés is. A két szintet betonfödém választja el egymástól. A homlokzat 7 cm-es szigetelést kapott, melyet nemes vakolat borít. Minden nyílászáró jó minőségű, fa, Thermoplan ablak. Az ingatlan tiszta, rendezett, jól karbantartott, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően, jó állapotát megőrizte.
A földszinten előszoba, két szoba, nagy étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és WC helyiségek kerültek kialakításra. A bejáratnál hangulatos, fedett teraszon pihenhetünk.
Az emeleten két tágas szoba, fürdőszoba és egy WC kapott helyet.
A fűtés rendszert tavaly korszerűsítették, a mai igényeknek megfelel, kondenzációs kazán került beépítésre, mely a használati meleg víz-ellátást is biztosítja. A szobák hőmérséklete klíma berendezéssel is szabályozható. A ház védelméről kiépített kamera és riasztó rendszer gondoskodik.
Az épület mellett, jobb oldalon, műhely és szerelő aknás garázs áll rendelkezésre. A garázs előtt fedett autóbeállón is megoldott a parkolás. Itt helyezkedik el a pince lejáró. Az utcáról elektromos kapun keresztül juthatunk be a telekre a gépjárművekkel.
Az arborétum jellegű kert gondozott, virágokkal, örökzöldekkel, gyümölcsfákkal beültetett. A konyhakert kedvelőinek üvegház ad télen-nyáron lehetőséget a friss zöldségek termesztéséhez. A növényzet locsolásáról automataöntöző rendszer gondoskodik.

Minden adott a kényelmet, kertet, csendet kedvelők számára. És mivel a ház a telek belső részén helyezkedik el, az egyébként sem forgalmas utca zajától teljes nyugalmat biztosít a benne lakók számára!
Kiváló lehetőség lehet akár 2 generáció részére is.

Érdemes megtekinteni!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021