Budapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteres
64 900 000 Ft
432,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteres
64,9 M Ft
432,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 153 3536
ReferensBrumus András
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház Pesterzsébeten a Pannónia utcában, 150 négyzetméteres

150 m2alapterület
5szoba
állapotú
315 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest XX. kerületben, Erzsébetfalva csendes, kertvárosi utcájában, egy saját 315 nm-es, külön-bejáratú telekrésszel rendelkező, 148 nm-es, 2 szintes, 5 szobás családi ház, amely két generáció együttélésére is alkalmas.
Az 562 nm-es telken két felépítmény kapott helyet. Az utcáról nézve, a jobb oldali telekhatáron, az utcafrontól kezdődően, egymás mögött helyezkednek el az ingatlanok. A szomszéd ingatlan közvetlen utcafronttal rendelkezik, az eladásra kínált ház, mögötte található.

A telek osztatlan közös tulajdon, de a lakók rendelkeznek használati megállapodással. Az eladó ingatlan saját használatú telekrésze, az utcafrontról közvetlenül megközelíthető.
A felépítmény 1980-ban beton alapra épült, tégla falazattal, beton födémmel. A korszerűsítések során, emeletráépítés történt, a homlokzat dryvitos szigetelést kapott. Cserélve lett az elektromos hálózat és a vízvezetékek is. Az épület minden ablaka hőszigetelő műanyag nyílászáró.
A földszinten található két külön-bejáratú szoba, egy nagy étkező-konyha, a fürdőszoba és a WC. Minden helyiség aljzata kerámia lappal burkolt, a szobák laminált parkettával fedettek.
Az emeletet egy kültéri feljárón és egy beltéri lépcsőn keresztül is megközelíthetjük. Ezen a szinten kapott helyet egy nagy belmagasságú nappali, egy kisebb és egy nagyobb szoba, egy konyha, valamint a fürdő, WC egy helyiségben. A nappaliban egy izgalmas fekvőgaléria kapott helyet.

Az ingatlan fűtését és használati meleg víz-ellátását kombi cirkó biztosítja, a hőleadók lapradiátorok. A portára autóval a beállás megoldott. A növények öntözése fúrt kútról történik.

Minden adott a kényelmet, és az intim kertet, csendet kedvelők számára, mivel a ház a telek belső részén helyezkedik el. Kiváló lehetőség lehet, akár két generáció együttélésére is.

1/1-es tulajdon, tehermentes, rugalmasan megtekinthető.

Tekintse meg, és tegyen rá ajánlatot!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021