Budapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadvaBudapest, XX. kerület cím nincs megadva
Budapest, XX. kerület cím nincs megadva
49 900 000 Ft
594 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, XX. kerület cím nincs megadva
Budapest, XX. kerület cím nincs megadva
49,9 M Ft
594 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 465 7086
ReferensMolnár Judit
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest, XX. kerület cím nincs megadva

84 m2alapterület
3szoba
állapotú
176 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XX. kerületben, Erzsébetfalván a Határ út és Mártírok útja kereszteződésének közelében kínálunk eladásra egy 176 m2-es saját telken álló 84 m2 (ház) + 10 m2 (melléképület), teljeskörűen és kiváló minőségben felújított, kétszintes, kertkapcsolatos családi ikerházat, mely osztatlan közös tulajdon, használati megosztási szerződéssel. A földszinten található nappali, konyha, fürdőszoba és télikert. A felújításra 2004-ben került sor, ekkor a 17 m2-es fűthető terasz teljes beépítésével és téli kertté való átalakításával plusz teret nyert, ami akár egy második nappalinak, étkezőnek is használható. A padlástér beépítésével lett kialakítva az emeleti lakószint, ahol két hálószoba és egy mosdó került kialakításra. A folyosón a beépített szekrény a ház részét képezi. A szobákban tölgy parketta, az emeletre vezető lépcső bükkfa (keményfa), a többi helyiségben minőségi járólap található. A ház fűtését programozható gáz cirkó (egy hétre előre, órás bontásban) látja el. A meleg víz ellátása villanybojlerrel történik. A ház energia ellátását nem csupán nappali, de éjszakai áram is biztosítja. A konyhában víztisztító készülék van. A ház külső-belső riasztóval felszerelt.
A felújítása során korszerű szigetelő anyagok, thermo üveges ablakok kerültek beépítésre, a tetőtérben pedig Velux ablakok távirányítóval ellátott redőnyökkel, a ház és a polcozott gazdasági épület (10 m2-es, áramellátással és ablakkal) külső szigeteléssel ellátott, ami műhelynek és tárolónak használható. A kert locsolására fúrt kút áll rendelkezésre.
Egy autó részére fedett beálló biztosítja a kényelmet, ahová elektromos kapun keresztül lehet beállni.
A közlekedés nagyon kedvező, 66-os, 123-as, 148-as autóbuszok, illetve 3-as, 51-es, 52-es villamosok megállója található a közelben. A Határ úti metróállomás 10 perc alatt elérhető. Perceken belül elérhető óvoda, iskola, hétvégén is nyitva tartó közértek, háziorvosi rendelő és az Erzsébeti Csarnok és Piac, gyógyszertárak és dohánybolt.
Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.
Ha felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is.

49900000 Ft
Molnár JuditReferencia szám: H437056-IT

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021