Eladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobásEladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobás
Eladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobás
88 000 000 Ft
846,2 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobás
Eladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobás
88 M Ft
846,2 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 703 1723
ReferensSeres Nikoletta
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó ikerház, Szent Imre-kertváros, Budapest, 1+4 szobás

104 m2alapterület
1 és 4 fél szoba
Felújított állapotú
340 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

***18.KERÜLETBEN, KERTVÁROSI RÉSZEN ELADÓ EGY 104 NM-ES DUPLAKOMFORTOS IKERHÁZ SAJÁT, ELKERÍTETT KERT RÉSSZEL ÉS ZÁRT KOCSIBEÁLLÓVAL***

Budapesten, a 18.kerületben Pestszentimre-felsőn kínálok megvételre egy 2004-ben épült ikerház felét, melynek mérete 104, telek terület pedig 340nm. A házrészhez külön elkerített kertszakasz is tartozik, ami nagy előnyt jelent a gyermekes családoknak, illetve egy 18 nm-es, saját garázs is, ahonnan a házba is nyílik bejárat. Az ingatlan elrendezése praktikus, a lenti részen található belépve egy előszoba, amelyből nyílik a zuhanyzós fürdőszoba mellékhelyiséggel, illetve a tágas, közel 30 nm-es amerikai konyhás nappali ami remek lehetőséget ad a nagy családi, baráti összejövetelekre méretéből adódóan. Innen is van lehetőségünk kimenni az udvarra a teraszon át, ami a nappaliból nyílik. A konyha már magában is tágas, de ha nem lenne elég, egy kamra is kitárulkozik innen.

Fent az emeleten a kellemes hangulatú előtérből nyílik három hálószoba, 1 sarokkádas fürdőszoba mellékhelyiséggel, illetve egy gardrób. A ház fekvése déli, így ebből adódóan rendkívül világos.

Az otthon teljes egészében szigetelt, az emeleten a falak gipszkartonból vannak, így mozdíthatóak. A ház melegét cirkó biztosítja, amit a tulajdonosok 3 éve cseréltek. Minden közmű megtalálható, a csatornát tavaly hozták be.

Az úttest az elmúlt 1 évben lett aszfaltos. A környék maga a nyugalom, ugyanis Pestszentimre-felső egyik szélső utcájában helyezkedik el ez a csodás otthon. Az út másik oldalán is lehet parkolni, azon a térfélen nincsenek építmények.

A környéken az utazást számos busz segíti (54, 55, 84E, 89E, 94E, 294E), illetve vonat is közlekedik Lajosmizse irányába és a Nyugati Pályaudvar felé is. A területen rövid időn belül minden megtalálható ami a mindennapi élethez való dolgok beszerzéséhez szükséges lehet.

További információkért/megtekintésért hívjon bizalommal!
Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!


A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitel megoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, abban is állok rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont


Referencia szám: M229212

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023