Budapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteresBudapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteres
Budapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteres
64 900 000 Ft
527,6 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteres
Budapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteres
64,9 M Ft
527,6 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 708 8277
ReferensKovácsné Zsichla Katalin
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest eladó ikerház Rákoshegyen a Batthyány utcában, 123 négyzetméteres

123 m2alapterület
4szoba
állapotú
360 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Gyermekeseknek Ideális Választás, Azonnal Költözhető!

Megvételre kínálok a XVII. kerületben, Rákoshegyen, csendes mellékutcában egy 1968-ban épült, 2007-ben teljes felújításon (új használatba vételi engedély) átesett, két szintes ikerház felet.

A ház két lakása teljesen elszeparált, külön bejárattal, kerttel, külön mérőórákkal ellátott, a közös falon hangszigetelt. Tájolása ideális, mind a felkelő, mind a lenyugvó nap is bevilágítja.

Fűtése gázkazánról történik, de rendelkezésre áll egy pelletes kályha is. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A 360nm-es telek pont elég arra, hogy sokat ne kelljen foglalkozni vele, de a szabadidő kellemes eltöltésére megfelelő körülmények vannak. Itt található egy téglaépítésű melléképület, ahol egy 20nm-es Garázs, és egy 15nm-es tároló kapott helyet.

A ház elrendezése tökéletes, hiszen a földszinten hatalmas közös életterek kerültek kialakításra, míg a Felső Szint 3 Szobájában megvan a lehetőség a visszavonulásra. Az alsó szintet egy 25nm-es terasz öleli körül, a felső szinten pedig egy 8nm-es erkély található. A földszinten és a felső szinten is található egy-egy Teljes Értékű fürdőszoba.

A ház alatt húzódik egy 30nm-es pince rész is, ahol télen- nyáron 16-18 fok biztosított.
A ház kaputelefonnal, elektromos kapunyitóval, valamint távfelügyelethez beköthető riasztóval ellátott.

Közlekedése és ellátottsága jó, Örs Vezér tér, Köki egy Bkk járattal 15 perc alatt elérhető. Keleti 20 perc. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, közértek 5-10 perces sétával elérhetőek.

Sok Mindent Tudnék Még Írni, De Inkább Jöjjön El És Nézze Meg!
További információval várom hívását!

  • komfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021