Budapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobás
Budapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobás
98 000 000 Ft
731,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobás
Budapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobás
98 M Ft
731,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 70 930 4959
ReferensNémeth Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Budapest új építésű ikerház eladó, 4+1 szobás

134 m2alapterület
4 és fél szoba
Új építésű
435 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest egyik legszebb kertvárosi kerületében, 16. kerületben az exkluzív Mátyásföldön vásárlásra kínálok egy 90% os ikerház szabad lakásait. A lakások nettó 134nm esek, 2 teljes belmagasságú szinten helyezkednek el. Elosztását tekintve, nappali + 4 háló+ garázs ( 19,5nm ). Belső burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók még választhatóak. Átadás: A kiválasztott befejezési alapanyagok után 2,5 hónap.
Műszaki paraméterek:
Az épület 30 as porotherm téglából épült, 10 cm es szigeteléssel. A fűtést egy kondenzációs kazán biztosítja, radiátorokkal, és a hideg burkolatos helyiségekben padlófűtéssel kiegészítve.
A nyílászárók hőszigetelt, tripla üvegezésű műanyag antracit ablakok, hozzá passzoló antracit alumínium redőnyökkel.
A ház riasztóval felszerelt.

Környék: A közvetlen közelben számos kiemelkedően jó és választékos iskola, óvoda, bölcsi. A Jókai tér ami a kerület központja, kb 3 perc kocsival. Itt az orvosi rendelő, bankok, rendőrség, gyógyszertár…. stb megtalálhatóak.
Az Erzsébet ligeti park, a maga elragadó bájával, és rendezett ősfás parkjával, a művelődési központ színház, uszoda és strand részleggel egy plussz a környezetében lakóknak.
Kedves vásárló, amennyiben a fenti hirdetés felkeltette kíváncsiságát, kérem, keressen bizalommal! Kivitelezői referenciák számos választékban, a kerületben, melyet egy személyes találkozó alkalmával, szívesen ismertetek.

További, talán az összes kerületi új építésű ingatlant megtalálhatja kínálatomban!
Ha nincs ideje, kedve a sok ingatlan átlapozgatására, keressen fel mailben, vagy telefonon, és konkrét igényei elmondása alapján, személyre szabott ajánlatot készítek.

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020