Budapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utcaBudapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utca
Budapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utca
48 900 000 Ft
330,4 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Budapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utca
Budapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utca
48,9 M Ft
330,4 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 70 611 3838
magánszemélyKiss László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Budapesti eladó ikerház, Rákosszentmihályon, Petőfi utca

148 m2alapterület
5szoba
állapotú
tégla építésű
656 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

LEGYEN EGY REMEK ADOTTSÁGOKKAL BÍRÓ, HÁZ ÚJ TULAJDONOSA!

A XVI. kerület közkedvelt részén Rákosszentmihályon azon belül is a Petőfi utcában kínálunk eladásra, egy nettó 148 nm-es, 3 szintes, akár két generációsra is alakítható, 5 egész szobás, napfényes, gáz cirkó fűtéses, redőnyös, jó állapotú, tégla építésű ikerházat.

✓ CSALÁDIAS, KERTVÁROSI HANGULAT
✓ CSENDES, NYUGODT KÖRNYÉK
✓ KIVÁLÓ ELOSZTÁS
✓ 5 SZOBA

AJÁNLÁS:

MINDENKINEK akik, jó közlekedés mellet, de mégis csendes, kertvárosias környezetben keresnek tökéletes beosztású, és kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant. Családosoknak remek választás!

MIÉRT ÉRDEMES MEGVÁSÁROLNI?

-Az épület 3 szintes, mindegyik emeleten található egy fürdőszoba és Wc, a tetőtér beépített. A ház az 1980-as években épült, és tartozik hozzá két mellék épület, az egyik egy 2 nm-es tároló, a másik pedig egy 32 nm-es műhelynek hasznosítható helyiség.
-Az ingatlan per- és tehermentes, készpénzzel és banki hitellel is megvásárolható.
-Tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen található, hiszen a 130-as, és 31-es buszmegálló, 2-3 perc séta távolságra helyezkedik el a háztól, amivel a város bármelyik pontjában könnyedén eljuthatunk.
-Barátságos otthon, minden igényt kielégítő, infrastrukturálisan jól ellátott, kulturált környéken található.
-Kiemelkedő ár-érték arány.

HA ELNYERTE TETSZÉSÉT A HÁZ, AKKOR HÍVJON FEL, TEKINTSE MEG ÉS HA SZEMÉLYESEN IS AZT KAPJA VISSZA, MINT A KÉPEKEN, AKKOR VEGYE MEG EZT AZ INGATLANT!

KELLEMES NAPOT!

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • délkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület szint: 3. emelet
 • Rezsi: 40 000 Ft/hó
 • parkolás lakáshoz van kültéri parkoló

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019