Eladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utcaEladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utca
Eladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utca
22 800 000 Ft
456 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utca
Eladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utca
22,8 M Ft
456 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 1 701 1169
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensAlmási Zsuzsanna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 1+1 szobás ikerház Rákospalotán, Budapest, Oroszlán utca

50 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
269 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest, XV. Kerületének (Rákospalota) családi házas övezetében kínálok megvételre, egy tehermentes, felújítandó házrészt, a hozzá tartozó, kerítéssel leválasztott 269 nm-es saját használatú telekrésszel.
A házhoz tartozik egy kb. 28 nm-es, két tárolót magába foglaló melléképület is. A telek másik felén lévő házrészben két család él. A két házrészt kerítés határolja el egymástól , az épületeket a tetőszerkezet kapcsolja össze.
A külső és belső nyílászáró régi típusú, fa szerkezetű, állapotuk átlagos. Az ablakok normál üvegezésűek, spalettával védettek. A nagyszoba az utcára néz, az előszoba és a konyha pedig a kertre. Az egyik szobában egy kifogástalan állapotú vegyes tüzelésű cserépkályha is hozzájárul az otthon melegéhez.
A meleg vizet egy külön villanybojler szolgáltatja. A lakás rezsiköltsége kedvező. Közös költség nincs. Az áram és a vízfogyasztás elszámolása a mérőórák adatai alapján történik.
A kert szépen benapozott, bejárata az Oroszlán utca felől nyílik,így amennyiben igény van rá,kocsibeállási lehetőség is kialakítható.
A környék infrastruktúrája nagyon jó, közelben a Pólus Center, vásárcsarnok, és egyéb szolgáltatások.
Az M3 autópálya bevezető szakaszán a városközpont is gyorsan elérhető.
Megtekintés miatt hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.
Ingyenes hitel tanácsadással is állunk rendelkezésére!

  • félkomfortos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020