Eladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utcaEladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utca
Eladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utca
129 990 000 Ft
812,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utca
Eladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utca
130 M Ft
812,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 342 1777
ReferensKeresztesi Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 3+1 szobás ikerház Orbánhegyen, Budapest, Fodor utca

160 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
477 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének kiváló közlekedéssel rendelkező, hegyvidéki régiójában található az ingatlan. Autóval és a 102-es és 112-es buszokkal hamar elérhetjük Buda nagyobb csomópontjait, a Déli pályaudvart, BAH csomópontot és a Széll Kálmán teret. Ennek köszönhetően a Móricz Zsigmond körtér és a Belváros is könnyedén megközelíthető. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle egyéb szolgáltatás, bankok, bevásárló központ, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van. A természetet kedvelők a közeli hegyekben találhatnak kikapcsolódási lehetőséget.
HÁZ JELLEMZŐI:
Az épület a 70-es években épült, lépcsős kialakítású, 477 nm-es telekrészen, használati megosztással. A déli tájolású, 3 szintes, panorámás, nagy üvegfelületekkel rendelkező, világos ikerház, 2008-ban teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, melynek keretein belül a teljes víz, villany és a fűtésrendszer, a külső és belső nyílászárók, a burkolatok, a szaniterek cseréje, valamint a külső homlokzat szigetelése történt. Az ikerház a telek felső részén épült, így a terepviszonyoknak köszönhetően az utcaszinttől 50 lépcső megtétele után jutunk a telek bejáratához. A ház főbejáratán keresztül a középső szintre érkezünk ahol az előszoba, az étkezős konyha, valamint egy vendég WC található. Erről a szintről lefelé indulva a terasszal és intim kertkapcsolattal rendelkező nappalihoz jutunk, mely mellett egy hálószoba is található. A középső szintről felfelé indulva pedig 2 hálószoba és egy nagyméretű fürdőszoba található. A ház alsó szintje mögött közvetlenül található a kerti bejárattal rendelkező alagsor, melyben a kiszolgáló helyiségek (kazánház, mosókonyha, tároló, zuhanyzós, WC-s fürdőszoba) találhatóak. Ez a rész igény esetén összenyitható a nappali szinttel és némi ráfordítással egyenrangú része lehet a lakásnak. A kertben egy használaton kívüli borospince is található.
MÉRETEK:
Ház teljes mérete: 132,4 nm + 55,9 nm
- alagsor: 32,7 nm
- lakrész: 99,7 nm
- teraszok: 55,9 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház fűtését kondenzációs cirkó kazán biztosítja. Továbbá napkollektor, riasztó és kamerarendszer is kiépítésre került. Az ikerház vízórával felszerelt. A kert öntözőrendszerrel ellátott.
KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztás órával mérhető.
TÁROLÓ:
A házban több tárolásra alkalmas helyiség található.
PARKOLÁS:
Az ikerházhoz tartozik egy távirányítós ajtóval működő támfalgarázs, melyben 1 autó tárolható. A garázsból közvetlen feljárat nincs az épületbe, így az autó leparkolása után kívülről jutunk el a házig.
Ár: 129,99 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019