Eladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobásEladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobás
Eladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobás
240 000 000 Ft
842,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobás
Eladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobás
240 M Ft
842,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 374 1680
ReferensBeck Mária
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó ikerház, Farkasvölgy, Budapest, 6+1 szobás

285 m2alapterület
6 és fél szoba
Felújított állapotú
767 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Kivételes ajánlat !
XII. kerület Farkasvölgy természetvédelmi területe mellett, csendes, elegáns utcában - kétlakásos társasházi - ikerházfél eladó.
Az 1996-ban épült, bruttó 280 nm alapterületű ingatlan 3 emeletén, szinteltolást alkalmazva kialakított helyiségek a mai kornak megfelelő igényességgel, minőségi anyagok felhasználásával biztosítják a teljes kényelmet, nyugalmat.
Az utca szinten a terasz-, illetve kertkapcsolatos, egy légtérben elhelyezkedő elegáns, tágas, működő kandallós nappali, konyha és étkező kényelmes életteret nyújt egy nagy családnak is. Nyáron a 30 nm-es teraszon lehet gyönyörködni a természetben.
A 4 külön bejáratú hálószoba mindegyikéhez azokból nyíló, ablakos fürdőszoba, három szobához erkély, illetve terasz is tartozik. Az emeleten még egy kisebb nappali, egy kis dolgozószoba és gardróbhelyiségek is vannak. Az alsó szinten igényesen kialakított fitneszterem, tároló, mosókonyha, egy infra- és egy finn szauna szoláriummal és külön fürdő került kialakításra.

A házat a sok igényesen kidolgozott fa, a gyönyörű burkolatok felhasználása teszi elegánssá, hangulatossá. A ház D-DK-i tájolású, napfényes, világos. A panorámát és a csendet legfeljebb a madarak \"zavarják\". Valamennyi helyiség, berendezés és a kert is folyamatosan karbantartott, klímaberendezés, napkollektorok biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

A kizárólagos, közel 800 nm-es kerthasználatot a társasházi alapító okirat szabályozza. A rendezett, nagy kert körülveszi a házat, intimitást biztosítva az itt lakóknak. A minimális közös költség a közös világítást tartalmazza, a tulajdonosok saját költségüket fedezik.

A garázsba két autó állhat be kényelmesen, de az utcán a parkolás díjmentes. Gyalogosan az 53-as busz 10 perc alatt elérhető. Kisgyermekes családoknak is kiváló, több óvoda, foglalkoztató, iskola a közelben.
A MÁSIK IKERHÁZFÉL IS ELADÓ!


Referencia szám: 427754

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019