Eladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobásEladó ikerház Budapest, 3 szobás
Eladó ikerház Budapest, 3 szobás
94 900 000 Ft
797,5 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Eladó ikerház Budapest, 3 szobás
Eladó ikerház Budapest, 3 szobás
94,9 M Ft
797,5 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 20 937 7491
ReferensParádi Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó ikerház Budapest, 3 szobás

119 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
341 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

3.KERÜLETBEN ARANYHEGYEN GYÖNYÖRŰ HEGYEKRE PANORÁMÁS IKERHÁZ ELADÓ!

HAMAROSAN ÁTADÁSRA KERÜLŐ új építésű, a tervek szerint nappali plusz két szobás és garázsos, de igény esetén a garázs átalakításával, nappali plusz három szobásra alakítható ikerház fél eladó az Aranyhegy közkedvelt részén.
Az ingatlan kialakításánál ez elsődleges szempont a nyugalom és a diszkréció volt. A közforgalomtól lehető legmesszebb, gyermekek és kisállatok biztonságos és nagyvonalú életterének kialakítása, ami egyben garancia a diszkrét, csendes és zavartalan életvitelre.
A másodlagos szempont pedig a gyönyörű és elvehetetlen panoráma kihasználása volt. Az emeleti szobákból nyíló teraszról szintén gyönyörű és elvehetetlen panoráma tárul elénk.
Mindez 341 nm kizárólagos használatú telekrésszel, amelyből 150 nm egybefüggő (9×16 m) remek alakú, jól kihasználható hátsó kert. Felül pedig maximális kihasználás esetén 70 nm térkövezett sík terület alakítható ki mely lehet akár 3-4 gépkocsi beálló, játszótér vagy kosárpálya is.
Adottságainak köszönhetően az ikerházak elrendezése és fekvése kiváló. A hirdetett ikerház a telken, a szolgalmi út mentén az utolsó, így azon a többi tulajdonos nem jár át.

A lakásban található egy hatalmaskertkapcsolatos nappali, (garázs estén)kettő vagy három szoba, két fürdőszoba és két (szintenként egy-egy) vendég WC/mosdó, konyha étkezővel, előszoba.
Feltétlenül említést érdemel a több mint 55 nm-es nappali/konyha /étkező - amely méret általában nem jellemző a hasonló épületekre - és amellett, hogy a mindennapokban rendkívül kényelmes és tágas életteret biztosít, lehetőséget teremt a nagyobb létszámú családi vagy baráti összejövetelek, ünnepi események kényelmes és zavartalan lebonyolítására.

Az ikerház fél - csak úgy, mint a kivitelező számtalan (megtekinthető) referencia háza - magas minőségű anyagok felhasználásával és magas műszaki tartalommal kerül kialakításra, ahol az igényesség és esztétikum mellett a praktikum is fontos tényező.

A magas műszaki tartalmat többek között jellemzi:
- falakon grafitos hőszigetelés
- födémben 30 cm vastag Rockwood szigetelés
- a két ikerház fél között Silka 20 hang gátló téglafal két rétegben, 50 cm vastagságban
- három rétegű Hofstadter nyílászárók
- fűtése Bosch kondenzációs kazán
- komoly, minőségi épített konyha és magas minőségű konyhagépek
A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben megtalálható vonatállomás, buszállomás, iskola, óvoda.
Az ingatlan átadása 2020 nyár

Amennyiben az ingatlan felkeltette figyelmét, várom hívását akár hétvégén is!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020