Budapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobásBudapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobás
Budapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobás
189 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobás
Budapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobás
189 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 628 1021
ReferensVarga Valentina
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest új építésű ikerház eladó, Ürömhegyen, 4 szobás

175 m2alapterület
4szoba
Új építésű
1351 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ LUXUS 3 SZINTES IKERHÁZ, A III. KERÜLETBEN, ARANYHEGY ? ÜRÖMHEGY VÁROSRÉSZEN, MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL!

Az ingatlant KULCSRAKÉSZEN, konyhabútorral és beépített konyhai gépekkel értékesítjük. A még hátralévő belsőépítészeti, valamint kertépítési munkák elvégzése az új tulajdonos igényeinek figyelembevételével történik.

Az ingatlan III. kerület, a méltán közkedvelt Aranyhegy - Ürömhegy városrészen egy 194 nm-es új építésű 3 szintes LUXUS IKERHÁZFÉL, melyhez tartozik egy egy 207 nm-es kizárólagos használatú, leválasztott terület is. Az összesen 1351 nm2-es déli lejtőn fekvő telken egy családi ház és egy ikerház került kialakításra. Déli, délnyugati tájolásuknak köszönhetően az ingatlanok napfényesek.

Éljen Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő KERTVÁROSIAS részén, gyönyörű CSENDES környezetben, ahol a levegő mindig FRISS.
Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik kedvelik a csendes családi házas, zöldövezetet és a nyugalmat, de mégis közel szeretnének maradni a városhoz. A közlekedés kiváló legyen szó gépjárműről vagy közösségi közlekedésről. A buszmegálló 1 perc sétatára. Bevásárlási lehetőség, gyógyszertár 10 perc sétatávolságon belül. Közelben több óvoda, iskola és játszótér is található.

Az ingatlan főbb technikai jellemzői:
- Padló és mennyezet hűtés/fűtés,
- Központi hővisszanyerős gépi szellőztető rendszer,
- Hőhídmentes, 3 rétegű alumínium nyílászárók,
- Külső motoros árnyékoló zsaluziák
- Vízlágyító berendezés,
- Kandalló,
- Központi porszívó rendszer,
- Napelemes rendszer, oda-vissza mérő villanyórával
- Kamerás riasztórendszer,
- Videós kaputelefon,
- Beépített egyedi konyhabútor,
- Modern, minőségi szaniterek
- Automata kert és garázskapu
- Teljes kertészeti kiépítés,
- Automata öntözőrendszer,

Lehetőség van a legkorszerűbb technológiával OKOS OTTHON rendszer kialakítására. Így egy készülékről vezérelhetővé, időzíthetővé és programozhatóvá válik az ingatlanban található elektronikai berendezések.
A belső befejező munkákat a vételár tartalmazza! Hideg-, és meleg burkolatok, belső nyílászárók, konyha-, és fürdőszoba bútorok, szaniterek és a konyhai gépek a belsőépítészeti tervek szerint, a vevőkkel történt egyeztetés után kerül kialakításra. Az ingatlan már csak Önre vár, hogy eldöntse mit szeretne benne látni amikor beköltözik!

Igényes kivitelezés, megbízható, környékbeli referenciákkal rendelkező vállalkozótól. Az értékesítés kész alapító okirattal, bejegyzett társasházi albetétként történik.

Átadás: 2-3 hónapon belül, a vevői igények alapján való elkészítést követően.

Megtekintéssel, további kérdésekkel kapcsolatban kérem keressen a hét bármely napján.

  • geotermikus

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021