Ikerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteresIkerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteres
Ikerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteres
324 538 500 Ft
772,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Ikerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteres
Ikerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteres
324,5 M Ft
772,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 20 801 1660
ReferensBencze Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Ikerház eladó Budaörs, a Harmat utcában, 420 négyzetméteres

420 m2alapterület
7 és fél szoba
Felújított állapotú
948 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budaörsön, közel a XI. kerülethez, csendes, elegáns kertvárosi környezetben eladó egy kúria szerű, gyönyörű, de nem hivalkodó, kiemelkedő műszaki és esztétikai állapotban lévő 3 szintes családi ház.

A házba lépve az előszobát követően egy tágas fogadótérben találjuk magunkat. Innen jutunk a ház egyik legimpozánsabb részébe, a közel 4,5 m belmagasságú, 45 m2-es nappaliba, melynek egyik ékköve a fehér görög márványból készült fatüzelésű kandalló. A nappaliból az ápolt kertre nyílnak az ablakok, illetve egy hangulatos télikert zárja le, még közvetlenebb kapcsolatot teremtve a természettel. A fogadótérből a másik irányba indulva egy másik, kisebb "nappaliba" jutunk, illetve a tágas, Miele beépített gépekkel felszerelt konyhába. Egy kisebb szoba, tároló és egy WC található még a földszinten.
Az emeleten 4 tágas (háló)szoba, 3 fürdőszoba szolgálja az itt élők kényelmét.
Az alagsorban elsősorban a kiszolgáló helyiségek találhatók: tároló, mosókonyha, kazánház, mosdó, de itt találjuk a ház másik különlegességét, egy angol pub hangulatát idéző, közel 50 m2-es helyiséget, mely a tulajdonos igényei szerint számos célra használható.
A ház teljes egészére jellemzők a nagyívű, tágas terek, melyek az okos tervezésnek, helykihasználásnak és berendezésnek köszönhetően mégis otthonosságot sugároznak. Az ingatlan másik jellemzője az igényesség. Már az építés folyamán kiváló minőségű szanitereket, nyílászárókat, burkolatokat használtak, de a rendkívül gondos állagmegóvásnak, a folyamatos felújításnak és karbantartásnak köszönhetően ezek a mai napig minőséget, stílust és eleganciát sugároznak.
A házban 2 tágas (külön kapus) garázshely található, de további 4-5 autó számára nyílik még beállási lehetőség. A szinte arborétum szerű kert padokkal, beépített öntözőrendszerrel, grillezővel, hangulatos ágyásokkal, hintával csábít pihenésre.
A ház akár bútorozottan is eladó, az új tulajdonos igényei szerint.
Számtalan dicsérő szót írhatnék még az ingatlanról, de a legjobb, ha a saját szemével is látja. Várom hívását!

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020