Békéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerházBékéscsaba eladó ikerház
Békéscsaba eladó ikerház
42 000 000 Ft
420 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Békéscsaba eladó ikerház
Békéscsaba eladó ikerház
42 M Ft
420 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Békéscsaba eladó ikerház

100 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
Újszerű állapotú
100 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: 6004
Békéscsabán, a főiskola közelében, eladó egy amerikai konyhás, 3 szoba + nappalis, korszerűen felszerelt, bútorozott, társasházi lakás garázzsal, terasszal, kis pihenőkerttel.
Irányár: 42 MFt
Tel:

Békéscsabán, a 6. kerületben, a főiskola közelében található a 4 lakásos társasház, melyből eladóvá vált egy 100 nm-es lakás. Mindegyik lakásnak önálló, elkerített udvara, és az utcáról külön bejárata van, közvetlen a bejárati ajtó mellett elhelyezkedő garázzsal.

2003-ban épült, korszerű építészeti megoldásokkal, kitűnő minőségű külső-belső nyílászárókkal, modern, amerikai konyhás elrendezéssel. A külső homlokzat hőszigetelt. Azóta átesett egy teljes felújításon, 2013-ban a tulajdonosai a mai trend szerinti beépített bútorokkal, méretre gyártott konyhabútorral és háztartási gépekkel szerelték fel. A parkettát újracsiszolták és lakkozták, a villamoshálózatot tovább fejlesztették, a földszinten álmennyezetet építettek ledekkel, spotokkal. A közös teret megvilágított falfülkével tették még hangulatosabbá.

A tetőtérbe vezető lépcsőfeljárót újjá varázsolták, esztétikus fa burkolattal, ami nem csak szép, hanem precíz, pontos, nem nyikorog. Erre is, ahogyan a teljes kivitelezésre jellemző az igényesség, a kompromisszummentes, magas minőség.

Ha szeretne a belvárosban, mégis csendes, biztonságos, szép, zöld környezetben, egy kertes ingatlant, talán megtalálta a megfelelőt! Autóforgalom alig van, jó a levegő, szinte gyalog minden elérhető. A fürdő 800 méter, a kórház és a rendelőintézetek 900 méterre vannak. Az Aldi és a főiskola, buszmegálló 400 méterre. Iskolák, óvodák csupán 6-900 méterre.

Két gyermekkel ideális, de akár gyermektelen párok, egyedülállók is bátran választhatják, hisz gazdaságos a fenntartása. Ők így nyerhetnek 1-2 vendégszobát! A nappali teraszkapcsolatos, onnan egy kb. 60 nm-es, teljesen szeparált pihenőkertbe léphetünk. Jó idő esetén, a lakás meghosszabbításaként, ez a szabadban történő étkezést, pihenést, kikapcsolódást szolgálja. A 22 nm-es, nagy, árnyékolóval felszerelt teraszon kényelmesen elfér a baráti társaság, illetve a tágabb család.

Azok figyelmébe különösen ajánljuk, akik nem kívánnak vesződni semmilyen felújítással, vagy bajlódni a szakemberek felkutatásával. Ide csak költözni kell. Tekintse meg!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020