Zamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadvaZamárdi, cím nincs megadva
Zamárdi, cím nincs megadva
125 000 000 Ft
1 M Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Zamárdi, cím nincs megadva
Zamárdi, cím nincs megadva
125 M Ft
1 M Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
magánszemélyMészáros Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Zamárdi, cím nincs megadva

123 m2alapterület
5szoba
Új építésű
tégla építésű
375 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Élvezze a balatoni nyarat az új építésű nyaralójából, amely néhány lépésnyire van a nyári forgatagtól, ugyanakkor diszkrét távolságra a kíváncsi tekintetektől!
Az értékesítésre váró lakások tájolása déli irányú, napsütötte, vidám kerttel. Igazi nagy családi nyaraló 150m-re a homokos parttól és szabadstrandtól. Büfék, kölcsönző, sőt a tihanyi rév is gyalogosan elérhető távolságra van.
Mindkét épületünkben 2- 2 lakás van, de a lakások szeparáltak, önálló bejárattal és parkolóval. A lakások közötti különlegesen hatékony hangszigetelő fal van, hogy semmi se zavarja nyugalmát.
Lakótér:123 m2, melyhez 40 nm terasz melyhez 375 m2 telek és 2 gépkocsi beálló tartozik.
Földszint: nagy nappali-étkező, 1 hálószoba saját fürdőszobával, tároló és WC, amely kívülről is és belső térből is elérhető, hatalmas terasz,
Emelet: 1 hálószoba saját fürdőszobával, 2 hálószoba közös fürdőszobával. Minőségi anyagok és épületgépészet, hogy a hatékony működésből fakadóan maximális kényelmet és alacsony fenntartási költségeket biztosítsunk a tulajdonosok számára. A füldszinti közös térben padlófűtés, míg a szobákban radiátoros fűtés lett kialakítva. Az elektromos redőny és légkondi a kényelmet szolgálja. A kertben vakondháló és öntözőrendszer lett kiépítve.
A bal oldali lakás bútorzattal, teljes IKEA berendezéssel várja új lakóját. Csak a személyes tárgyait kell magával hozni és már élvezheti is a balatoni nyarat. Ha szeretne saját maga dönteni a berendezésről válassza a jobb oldali lakást, mely kulcsrakészen, költözhetően, burkolatokkal ellátottan várja új lakóját.
A lakások ára 125M-130M Ft közötti, a bútorzattól és a telek méretétől függően.
Ingatlanosok jelentkezését nem kérjük!

 • duplakomfortos
 • gáz (konvektor)
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület szint: 1. emelet
 • terasz: 40 m2
 • parkolás lakáshoz van kültéri parkoló

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020