Pilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésűPilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésű
Pilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésű
105 000 000 Ft
656,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Pilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésű
Pilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésű
105 M Ft
656,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Pilisborosjenői, 5 szobás, a Nyúl utcában, új építésű

160 m2alapterület
5szoba
Új építésű
800 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladók új építésű, modern, panorámás 100-160m2-es családi házak Pilisborosjenőn, a Malomerdő Villaparkban.

A Malomerdő Villapark a Pilis hegységhez tartozó Fehér hegy és Vendel hegy Budapest felé eső lankás déli lábainál található, erdőkkel körülvett, 30 hektáros, új parcellázású, panorámás építési terület.
A Solymár határában, a külső Bécsi út mentén található komplex lakó övezet közigazgatásilag Pilisborosjenőhöz tartozik.
A Pilisi hegyek erdőségei a Duna Ipoly Nemzeti Parkhoz tartoznak és Natura 2000-es védettség alá esnek, a határt képző patakon túl a Solymárhoz tartozó szántók pedig az Agglomerációs Törvény miatt nem beépíthetők, így a Villapark belátható idő távon belül elkülönült, zárt egységet képez.

A földszintes vagy két szintes házak nettó alapterülete 100-160 nm, mely nappali-étkező-konyha + 1-4 szoba + 1-2 fürdőszoba + gardrób + háztartási helyiség + közlekedő egységeket foglal magába.
A Villapark különálló 14 telkes Erdei-lak projektjének karakterét a beépítési terv egyértelműen a lejtőre simuló, azzal párhuzamos esésvonalú, 15%-os lejtésű félnyereg tetővel fedett, ritmusosan tagolt, de egyszerű tömegű épületekkel határozza meg.
Az épületek homlokzati anyaghasználata fa, kő és üveg. A tetőfedés szürke korcolt fémlemez fedés.
Az épületek energiaellátását az elektromos hálózatra oda-vissza mérő órával csatlakozó napelemes rendszer, valamint víz-levegős hőszivattyú biztosítja. Ezzel nagyságrendekkel csökken az épületek rezsiköltsége, .

Jelenleg az építkezés előkészítése zajlik, ami a tereprendezés, támfalépítés, valamint a telken belüli felszíni vízelvezetés kialakításának fázisában van, éppen ezért az elkészült tervektől való eltérés ésszerű és korlátozott keretek közt még lehetséges.
A burkolatok, szaniterek és szerelvények is egyedi igények szerint választhatók.
Lehetőség van továbbá az épület készültségi fokának megválasztására (emeltszintű szerkezetkész, vagy kulcsrakész), illetve a készültségi fok szerinti finanszírozásra.
Igény szerint a kötelező két gépkocsi beálló mellé pince is rendelhető.

Az eladásra kínált ingatlanok belterületbe vont, lakóövezeti építési telkeken valósulnak meg.
telek mérete: 800 nm
tájolása: déli
utcafronti szélesség: min. 18 m
építési övezet: LAm-1
beépítési mód: szabadonálló
beépíthetősége: 20%
épületmagasság: maximum 5,5 m
zöldfelület: minimum 60%
közművek: víz, szennyvíz,és villany

Gépkocsival a Malomdűlő a 10-es számú országos főúton, az ürömi körforgalmat elhagyva, a 13-as km kő után a Bécsi út folytatásában a Téglagyári gyűjtő úton keresztül érhető el.
Az Árpád híd pesti hídfőjétől induló távolsági buszok és a budai hídfőtől, a Szentlélek tértől induló fővárosi „kék” buszok egyaránt megállnak a Téglagyári Megálló helyen.
A Budapestre utazás alternatív lehetőségét biztosítja a Nyugati Pályaudvar és Solymár vasútállomás között gyorsvasútként 24 perc alatt – óránként kétszer, csúcsidőben háromszor – közlekedő vonat járat. A közelmúltban felújított Solymári állomás XXI. századi körülményeket, kiépített P+R parkolót biztosít a vasúti tömegközlekedést igénybe vevő utazóközönség számára.
Az „Auchan Pilis-Solymár” áruház légvonalban 1 km-re, míg a solymári vasútállomás 1,5 km-re található.

  • geotermikus

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020