Mikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobásMikepércs új építésű, 5 szobás
Mikepércs új építésű, 5 szobás
74 900 000 Ft
499,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Mikepércs új építésű, 5 szobás
Mikepércs új építésű, 5 szobás
74,9 M Ft
499,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó ikerház
Mikepércs új építésű, 5 szobás

150 m2alapterület
5szoba
Új építésű
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Mikepércsen új építésű övezetben, csendes mellékutcában, bruttó 150 m2, nettó 127 m2 lakterű, 4 szobás, amerikai konyhás nappalis, két fürdőszobás, földszintes, 22 m2-es garázzsal rendelkező iker jellegű családi ház egyik fele, 510 m2-es saját telekkel eladó.

Az ingatlan közvetlenül az ingatlan fejlesztő cég tulajdonából, mint új építésű ingatlan kerül értékesítésre, így az erre adható teljes CSOK a hozzá kapcsolódó hitellel, valamint áfa visszaigénylése is igénybe vehető.

A környék igazi kertvárosi hangulatú, a szomszédban új építésű házakkal. A buszmegálló, és ezzel a település központja 10-15 perces kényelmes séta távolságban van. Itt élelmiszerbolt, zöldséges, az önkormányzat, a közösségi ház, és az iskola is megtalálható. Óvoda és bölcsőde a közvetlen közelben.

A két lakóegység egymástól jogilag (is) elkülönülten, külön helyrajzi számmal rendelkezik. Műszakilag valójában a két épület lakótere nem, csupán a garázsok fala találkozik egymással, így sokkal inkább láncházról, mint ikerházról beszélhetünk. Közművek tekintetében is egymástól teljesen független a két lakóegység.

A falazat Phorotherm 30-as falazóblokkból, a tető betoncserép héjazattal épült. A külső homlokzat 15 cm-es NIKECELL, a födém 30 cm-es üveggyapot, a padozat 12 cm-es hőszigetelést kapott. A külső nyílászárók a jelen szabványoknak megfelelően háromrétegű, műanyag nyílászárók. A fűtést a közös helyiségekben padló-, a szobákban radiátorfűtés biztosítja, a háztartási helyiségben elhelyezett kombi, kondenzációs kazán által.

A lakótér magába foglal négy hálószobát, amikből a legkisebb 9,95 m2, a legnagyobb 12,95 m2 (mellékelt alaprajzon pontos adatok). Az épület nyugati traktusában van a család közösségi tere, ami a 38 m2 területű, egy légterű amerikai konyhás nappalit jelenti, ahonnan közvetlen kapcsolat van a teraszon keresztül a hátsó udvarra. Kettő fürdő van, egy zuhanyzós és egy kádas, úgy, hogy mind a két helyiségben lvan egy-egy WC is, sőt mind két helyiség normálméretű ablakkal is rendelkezik. A mosógép helye, a konyhából nyíló háztartási helyiségben került kialakításra. További igen hasznos helyiség a közlekedőből nyíló több mint 6 m2-es gardrób szoba.

A garázs az épülettel egy blokkban épült, közvetlen átjárással rendelkezik a lakótérbe.

A korszerű padló-, fal- és födém szigetelésnek, valaminta külső nyílászáróknak köszönhetően, a gázfogyasztás átlag alatt tartható.

Az ingatlan megtekinthető a hét minden napján, hitel és CSOK ügyintézésben tudok segíteni.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022