Eladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház MakóEladó 5+2 szobás családi ház Makó
Eladó 5+2 szobás családi ház Makó
25 900 000 Ft
143,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 5+2 szobás családi ház Makó
Eladó 5+2 szobás családi ház Makó
25,9 M Ft
143,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8659
ReferensTorma László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 5+2 szobás családi ház Makó

180 m2alapterület
5 és 2 fél szoba
590 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Makón, az Iskola utcában nyugodt, központi, zöld környezetben eladásra kínáljuk ezt a kiváló, kétszintes 105 négyzetméteres, gáz központi fűtéssel rendelkező téglaházat.
A ház helységei,elrendezésüknek köszönhetően rendkívül praktikus mindennapi használatot tesznek lehetővé, ahogy az a mellékelt alaprajzokon is látható.
A két teljes értékű lakószint felett található a padlástér, ami az emeletről közelíthető meg, belső lépcsőházon keresztül.
Elhelyezkedésének köszönhetően pár percnyire található szupermarket, iskola és a Szeged felé tartó buszok megállóhelye, de a városközpont, a Hagymatikum fürdő, a Maros part és orvosi rendelő is 10 perc csupán.
A telek belső részén található egy kitűnően és szakszerűen felújított 75 négyzetméteres házikó, amely 2 szobával, konyhával, étkezővel valamint fürdőszobával és külön wc-vel rendelkezik. A fűtéséről konvektorok gondoskodnak, de beépítésre került egy cserépkandalló is, amely még hangulatosabbá teszi az összképet. A házikó hátsó részében található még egy tároló is a nem használt, de megőrzendő dolgoknak.
Egy nagyon jó állapotú melléképületben kapott helyet egy garázs, ami szerelőaknával is rendelkezik és műhelyként is tökéletesen helytáll.
Az épületen belül egymás után több tárolóhelységet is találunk amit nagyon sokféleképpen hasznosíthatunk.
És ha ez még mind nem lenne elég, a kert is rendezett és található benne egy hangulatos kis kiülő egy takaros kis kerti tóval.
Az ingatlan adottságainak köszönhetően minden tekintetben alkalmas üzleti célra, akár albérletként akár panzióként is.

Bővebb információért keressenek bátran!
Az ingatlan megvásárlásához biztosítunk hitel lehetőséget is, valamint CSOK felvételt teljesen díjtalan ügyintézés mellett.
Irodánkban 20 bank ajánlata közül keressünk meg az önnek legmegfelelőbbet.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019