Eladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház BudapestEladó 2 szobás ikerház Budapest
Eladó 2 szobás ikerház Budapest
56 500 000 Ft
689 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás ikerház Budapest
Eladó 2 szobás ikerház Budapest
56,5 M Ft
689 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 413 3379
ReferensBakti Zoltán János
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó 2 szobás ikerház Budapest

82 m2alapterület
2szoba
állapotú
393 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten a XV. kerületben eladó központi részén egy 82 m2-es családi ikerház fél. A téglaépítésű házban bent van minden közüzem, a fűtésről gázkazán gondoskodik. A hátul lévő szép nagy terület,lehetőséget ad kerület szívében egy csodás kert kialakítására is. A házhoz tartozik egy kétbejáratos melléképület. Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.Jelenleg a ház előtt lehet parkolni ingyenesen, de kialakíthatő egy belső parkoló is. Az épület közelében megtalálható több bevásárlóközpont, iskola, óvoda ,bölcsöde, posta, gyógyszertár. Kíváló választás azoknak, akik kis ráfordítással szeretnének a városi vérkeringés közelében élni, egy saját nagy kerttel rendelkezve.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Referenciaszám: M206302

  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021