Házrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteresHázrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteresHázrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteres
Házrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteres
34 900 000 Ft
79 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Házrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteres
Házrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteres
34,9 M Ft
79 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Referensdr. Németh Norbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Házrész eladó Pécs, az Egyetem utcában, 442 négyzetméteres

442 m2alapterület
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

INGATLANFEJLESZTŐK, BERUHÁZÓK FIGYELEM! Pécs-Egyetemváros és Belváros között félúton, csendes utcában, 442 nm-es, a már jogerős építési engedély alapján összesen 6 lakásos társasház építésére alkalmas összközműves építési telek eladó. Az irányár magába foglalja az ingatlannak és a jogerős engedélyezési tervek összesített ellenértékét, ugyanakkor a bontási és kiviteli tervek, illetve magának a jelenleg még meglévő felépítmény bontásának a költségeit már nem.

Az engedély alapján háromszintes társasház alsó szintjén kapnak helyet fedett gépkocsi beállók, a kazánház és a lakásonkénti tárolók, míg a magasföldszinten és az I. emeleten (nem tetőtér) szintenként 3-3 db lakást lehet építeni, melyekből 2-2 konyha-étkező-nappali + 1 hálós (ezek közül szintenként az egyik teraszos), míg 1-1 konyha-étkező-nappali + 2 hálós (duplateraszos) elosztással bír.

Mivel a tervezett társasház az Orvosi Karhoz nagyon közel található, így befektetésnek is kiválóan alkalmas. E körben fokozottan ajánljuk mindazon kedves ingatlanfejlesztőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak társasházat építeni. A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a vásárlást követően - igény esetén - hathatósan tudjuk segíteni a vevőt az egyes lakóingatlanok tovább értékesítésében, vagy albérlet útján történő hasznosításában is.
Referencia szám: PH1642Alapterület: 442m2Ingatlan típusa: Ház- házrészIngatlan állapota: Épület típusa: Emelet: 0.Kilátás: utcaiSzobák száma: Fűtés típusa: HázközpontiBerendezés: bútorozatlanExtrák: Jó közlekedésÁr: 34.9M Ft

  • házközponti

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020