Nagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteresNagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteres
Nagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteres
14 900 000 Ft
156,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Nagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteres
Nagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteres
14,9 M Ft
156,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 347 0275
ReferensStróbl Andrea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Nagykanizsai eladó házrész, 3 szobás, 95 négyzetméteres

95 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
180 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsán, a Katonaréten kínálom eladásra ezt a jó állapotú házrészt.
Az ingatlan 1984-es építés.
A ház csak személybejáróval rendelkezik, gépkocsik elhelyezése az utcai részen megoldott. A gépkocsik őrzését kamerás rendszer biztosítja.
Kis előkert található a ház előtt, erre nyílik a déli fekvésű terasz, amely a melegebb hónapokban ideális tartózkodási helyet biztosít a családnak.
Egy zárt terasz felől található a bejárat. bejárat mellett egy nagy 30 nm-es saját pince található, amely sok nem használt dolog raktározására alkalmas.
A terszról egy nappali-étkező részbe érünk, innen nyílik a konyha, egy tágas hálószoba, kádas fürdőszoba, külön toalett/itt található a cirkókazán/, mellette a spejz.
Feljárat az emeletre a nappalin keresztül egy másik nappaliba érve, ahonnan egy nagyobb és egy kisebb szoba nyílik, mellette toalett kézmosóval/zuhanyzónak kialakított hellyel és kiállásokkal rendelkezik/. Az emeleti nappaliban található a házban egyetlenegy fa ablak, a többi nyílászárót 3 éve kicserélték műanyagra. 
A fűtésrendszer korszerűsítése, ezzel együtt a burkolatok felújítása is megtörtént egyes helyiségekben.
A kert egy csöppnyi rész, ahol a mosott ruhák szárítása történik, a másik zöldövezeti rész, amelyet használhatnak a terasz előtti előkert.
Mivel a ház belvárosközeli, innen 2-3 percnyi gyalogos sétával közintézmények, iskolák, boltok könnyen elérhetőek.
Csendes hely, ahol csak a madár jár! Nagyon jó érzés reggelente madárcsicsergésre ébredni!
Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes ingatlan, mely rövid határidővel költözhető!

CSERELEHETŐSÉG!  Nagykanizsán és Kiskanizsán egyszintes, két szobás kisebb családi házat beszámítok a vételárban értékegyeztetéssel!!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020