Eladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcábanEladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcában
Eladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcában
41 900 000 Ft
423,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcában
Eladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcában
41,9 M Ft
423,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 869 5401
ReferensPlachy Zsuzsa
Telefonálok

Eladó házrész
Eladó 2+1 szobás házrész Gödöllő a Hétház utcában

99 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
138 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Századeleji romantika, teljes körűen felújítva

Gödöllő egyik legrégebbi utcájában kínálok megvételre egy 70 nm+22 nm-es terasszal + kertrésszel rendelkező, nappali + két hálószobás, teljesen felújított házrészt.

Az ingatlan ideális elosztású, helységei külön bejáratúak. A házba a fedett, félig zárt teraszon keresztül érkezünk a tágas előszobába. A terasz kelet felé nyitott, így a reggeli napfényben a napindító kávé elfogyasztásának is otthont adhat, míg dél és nyugat felől zárt, így a legnagyobb hőségben is menedékhelyet nyújthat. Az előszobában bőven van hely az utcai viselet elhelyezésére, s innen nyílik a fürdő-wc és a külön wc helysége is. Az amerikai konyhás nappaliban étkezősarok kialakítására is volt figyelme a tulajdonosnak, s a nappaliból nyílik a gardrób és két hálószoba is.

A tulajdonos igen jó tér-és stílusérzékkel rendelkezik, így a remek elosztás mellett sikerült a régmúlt idők patináját a jelen kor jegyeivel finoman ötvözni.

Nyugodtan mondható, hogy ebből az ingatlanból kihozták a legtöbbet. Ezek mellett teljes körű felújítás történt, melynek minden munkafázisa fotókkal dokumentálva lett. Néhány lépés még folyamatban van, ami belülről az utolsó simítások közé tartozik. Felszerelés előtt áll még az inverteles klíma beszerelése is, ami a ház hűtés-fűtésért felel majd. Kívülről most kap szigetelést és homlokzati színezést az épület. Az ár a jelenlegi állapotra értendő, a felújítás további készenléti szintjéhez az ár is igazításra kerül. A házzal szemben az utca másik oldalán külön helyrajzi számon lévő 256 nm-es telek is az ingatlanhoz tartozik, amin fedett autóbeálló vagy akár gyerekeknek játszókert is kialakítható.

Az utca nagyon csendes, szinte csak az itt lakók járnak rajta, kellemes, pár perces sétával a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika kertjébe érhetünk. A buszmegálló ugyanitt található, ahol mind a helyi, mind a távolsági buszok megállnak.

További kérdés, megtekintési szándék esetén várom hívását!
Várom megtisztelő hívását: Plachy Zsuzsa

Referencia szám: HZ027502

  • összkomfortos
  • elektromos

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022