Budapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobásBudapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobás
Budapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobás
37 900 000 Ft
274,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobás
Budapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobás
37,9 M Ft
274,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 456 6963
ReferensKIGENÉP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Telefonálok

Eladó házrész
Budapesti házrész eladó, Rákoscsaba-Újtelep, 3 szobás

138 m2alapterület
3szoba
felújítandó
393 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést


Ragadja meg az alkalmat és tekintse meg ezt a hatalmas, földszinti, kertkapcsolatos lakást, ami a beépített teraszán túl, óriási kamrával, méretes pincével és szerelőaknás, kétautós garázs melléképülettel várja új tulajdonosát! A kétlakásos (Em./Fszt.) épület földszintjéhez tartozó telekrész mérete megállapodás kérdése, de napfényes hátsó kertje minden esetben több lehetőséget rejt, mint amennyi ráfordítást kíván.
A ház szerkezeti állapota kiváló, hozzáértő és szorgos kezek munkája nyomán korszerű, fenntartható és kifejezetten értékálló otthonná válna. Elrendezésében, beosztásában a nagypolgári stílus jellemzőit viseli, ami nagyvonalú térkínálatot, átjárhatóságot biztosít használóinak. Eddig kizárólag lakásként szolgált, de kiválóan megfelelne irodának, rendelőnek, vagy stúdiónak is. Teljes felújítás esetén még az újépítésű szomszédjait is meghaladó elegancia, kényelem és komfort is elérhető.
A környező lakosság összetétele igen kedvező, az infrastruktúra hiánytalan. A családi, baráti, vagy sportprogramok végtelen lehetőségével csábít a kerület 10-30 percnyi séta, vagy kerékpáros távolságon belül. Nincs az a hivatal, üzlet, sport, vagy szabadidős élmény, amit gépkocsival perceken belül ne tudna elérni/átélni. Ha mégis világot látna, akkor több alternatív útvonalon és közlekedési móddal érheti el a belvárost, a repteret, vagy éppen az M0 körgyűrűt: buszmegálló és vonatállomás 5-10 perc gyalogosan, a Cinkotai és Lőrinci utak mentén pedig észak-déli irányban átszelhető Pest, miközben keresztezünk minden ki- és bevezető főútvonalat.
Hihetetlen, de kiépített kerékpárútra gördülhet már az utcasarkon, ami a patakparton átszelve a kerületet a Naplás-tóig, Mátyásföld felé pedig Zuglóig, de a belvároson át még Szentendréig is elrepíti!
Figyelem: Az ingatlan sokkal több értéket rejt, mint amit a fotók visszaadni képesek!

  • Épület szint: 2. emelet
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021