Budapest, X. kerület Gergely utca
Budapest, X. kerület Gergely utca
15 900 000 Ft
397,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
15,9 M Ft
397,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 70 640 9624
ReferensSikula Alexa
Telefonálok

Eladó házrész
Budapest, X. kerület Gergely utca

40 m2alapterület
1szoba
felújítandó
70 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok X. kerületben, Óhegyen, csendes, nyugodt, de jól ellátott kertvárosi környéken, egy 40 m2-es, felújítandó, egyszobás, de kétszobás amerikai konyhássá alakítható házrészt, a hozzátartozó 70m2-es kertrésszel, gázkonvektoros fűtéssel.
A ház egy 2 házból álló osztatlan közös tulajdonú telken található. A tulajdonosok nyitottak megosztási szerződés készítésére.

A ház a 1930-as évek elején épült, hagyományos falazattal. A külső és belső homlokzat korának megfelelő, karbantartott. A tető szerkezete normál állapotú.
Belépve a házba kényelmes méretű előtérbe érkezünk. Az előtérből jobbra nyílik a fürdőszoba. Tovább haladva az előtérből nyílik a kiváló méretekkel rendelkező konyha. Balra nyílik egy tágas és világos szoba, amelynek az ablakai egy szép belső kertre néznek. A ház egy kis fantáziával és némi anyagi ráfordítással igazi meleg otthonná varázsolható. A ház különlegessége a hozzá tartozó 70m2-es kertrész. A kert kiváló lehetőséget biztosít, családi, baráti összejövetelek megtartására, grillezésre. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnének akár kertészkedni és élvezni a friss levegőt. Ezen kívül ajánlom azoknak a személyeknek, akik saját ízlésükre szeretnének felújítást végezni. A gépkocsi megállás, tárolás az utcán a ház előtt ingyenesen lehetséges Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot.

Műszaki:
Fűtés – gázkonvektor
Meleg víz ellátása – villanybojler
Nyílászárók–fa

Környék:
A közelben orvosi rendelő, óvoda, iskola, különböző vásárlási lehetőségek, Óhegy park.

Közlekedés:
A 217-es, 95-ös és 195-ös buszok járnak a közvetlen közelben.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021