Budapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utcaBudapest, IV. kerület Vasvári Pál utca
Budapest, IV. kerület Vasvári Pál utca
34 900 000 Ft
498,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, IV. kerület Vasvári Pál utca
Budapest, IV. kerület Vasvári Pál utca
34,9 M Ft
498,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 647 1422
ReferensGál Norbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Budapest, IV. kerület Vasvári Pál utca

70 m2alapterület
2 és fél szoba
50 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

A IV. kerület családi házas övezetében , a Perényi Zsigmond utcában eladásra kínálok egy 70 négyzetméteres , belső kétszintes, 2+1 félszobás, erkélyes, gázcirkós házrészt.

A telken 6 különálló, külön bejárattal rendelkező házrész található, ezek közül a jelenleg eladásra kerülő a telek utcafrontjához a legközelebbi. Autóbeállási lehetőség az ehhez a házrészhez tartozó különálló garázsban megoldott.

A házban a lakóközösség kultúrát, kertje tiszta és rendezett, az elmúlt két évben folyamatos felújításon esett át, a burkolatok és a vízvezetékek felújítása is megtörtént.

Az ingatlanba belépve egy kis előszobába érünk, innen nyílik a fürdőszoba, amely ablakának köszönhetően jó szellőztethető. A nappali 17,2 négyzetméteres, ide lett elhelyezve a stabil vasszerkezetű lépcső, mely segítségével feljuthatunk a két fenti szobába, a nagyobb szobából pedig az 5 négyzetméteres teraszra.
Az ablakos konyha az alsó szinten található, egy boltív választja el a nappalitól, bútorzata jó állapotú, egy étkező rész is kialakításra került ebben a helyiségben.
A házhoz továbbá tartozik egy méretes tároló, és egy kis kertrész is.
Műszaki adatok:
A ház 1950-es években épült, betonfödémes, cseréptetős, masszív téglaépület. A fűtést gázcirkó biztosítja.
A környék teljes mértékben kiszolgálja az itt élők igényeit. Iskolák, óvodák, bölcsődék adottak. Bevásárlási lehetőségek, pénzintézetek és benzinkutak sora áll rendelkezésre.
Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020