Budapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utcaBudapest, III. kerület Templom utca
Budapest, III. kerület Templom utca
30 500 000 Ft
802,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, III. kerület Templom utca
Budapest, III. kerület Templom utca
30,5 M Ft
802,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
ReferensKápmegyer Ingatlan Kft.
Telefonálok

Eladó házrész
Budapest, III. kerület Templom utca

38 m2alapterület
2szoba
állapotú
1040 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Békásmegyer-Ófaluban, egy 38nm-es jó állapotú házrész! Vegyes falazatú, tágas nagy telekkel, autóbeállással, három lakásos udvar leghátsó részén, mely akár két generáció számára is kialakítható. Az egész telek 1372 nm, melyből 1040 nm tartozik az eladó részhez ügyvédi megosztás alapján. A jelenleg tárolóként funkcionált helyiségből, kisebb ráfordítással, könnyen +2 szobát kaphatunk. Az ingatlanban rengeteg minden cserélve lett, az elektromos hálózat komplett áthúzása, a tető koszorú, az ablakok, a gáz és a vízvezetékek is. Belépve a házba egy tágas amerikai konyha fogad minket, ahol a burkolat járólapos, mint ahogyan a fürdőben is. A fedett teraszon ülve érezhetjük a nyugalmat, amit a kellemes környék biztosít. A melegvízről a bojler gondoskodik, a fűtése pedig kedvező a fenntartási költség szempontjából mivel gázkonvektoros. A nyári kánikulába ez az otthon kellemesen hűs, télen pedig kellően tartja a jóleső meleget! A saját lekerített telken belül két autó beállására is van lehetőség.
A kert rendezett. Virágok, fák, füves terület, tároló, szaletli. A telek beépíthetősége 25%. Tehát rengeteg lehetőség van benne.
Nagyon jó tömegközlekedés, infrastuktúra.
A hirdetésben szereplő adatok tájékozató jellegűek.

    Környék bemutatása
    Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
    © 2019