Budakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobásBudakeszi házrész eladó, 1+1 szobás
Budakeszi házrész eladó, 1+1 szobás
23 900 000 Ft
341,4 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budakeszi házrész eladó, 1+1 szobás
Budakeszi házrész eladó, 1+1 szobás
23,9 M Ft
341,4 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 1 700 8447
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensÉrd irvez, Jäger Zita
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Budakeszi házrész eladó, 1+1 szobás

70 m2alapterület
1 és fél szoba
felújítandó
90 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Budakeszi központi részén kínálunk eladásra egy ~50nm lakóterű + 55nm garázs, műhellyel rendelkező házrészt, mely kis átalakítással akár 100nm-es lakássá varázsolható!

A kétszintes házrész jelenleg 2 külön bejárattal rendelkezik. Az emeleti rész nettó ~ 50nm, itt található egy konyha, fürdőszoba, nappali és egy háló rész. A földszint tároló, garázs, műhely és kazánház funkciót tölt be jelenleg, de igény esetén egy belső lépcső kialakítható (ennek a helye is rendelkezésre áll), így könnyen belső kétszintes lakóházzá válhat.
A ház 1990-es években épült, kétrétegű fa nyílászárókkal felszerelt, a fűtésről az emeleti kandalló és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

A földszint átalakításával, beépítésével akár 100nm-es lakótér nyerhető!

- 50nm lakótér (bővíthető ~55nm-rel a földszint átalakításával)
- garázs, műhely (55nm) - ÁTALAKÍTHATÓ
- jó elhelyezkedés
- AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ

Az ingatlan osztatlan közös telken helyezkedik el, az eladásra kínált házrésze kívül mindössze 1 másik házrész található az udvarban. Használati megállapodás a két lakó között van, így a viszonyok rendezettek.
A házrészhez udvar nem tartozik.
A házrész jelenleg is lakható állapotú, de igény esetén felújítandó, modernizálandó (földszint beépítése, szigetelés, fűtés korszerűsítés, stb.)

Környék:
Budakeszi frekventált részén található az ingatlan. Csendes utcában, mégis közel a bevásárlási lehetőség, tömegközlekedés, gyógyszertár, orvosi rendelő egyaránt. Mindezek 2-3 perc sétával elérhetőek.
Széll Kálmán tér menetrend szerint 25 perc alatt elérhető a 22, 22A és 222-es buszokkal, míg Kelenföld irányába a 188-as busszal juthatunk el ~40 perc alatt.

Készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020