Házrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteres
Házrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteres
18 500 000 Ft
215,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Házrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteres
Házrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteres
18,5 M Ft
215,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Házrész eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteres

86 m2alapterület
2szoba
Újszerű állapotú
280 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: 6028
Békéscsabán, központ közelében, eladó egy 2 szoba + hallos, igényesen, kívül-belül felújított, társasházi lakás. Rendezett udvarral, nagy terasszal.
Irányár: 18,5 MFt
Tel:

A Szarvasi úti Penny és Spar közelében található a 2 lakásos társasház, mely egyben, és külön-külön is eladó. A szóban forgó, utcafronti, első lakása 2 szobából, egy étkezős konyhából, fürdőszobából, mellékhelyiségből, előszobából és hallból áll.

Az egész ingatlant 2019-ben teljes körűen felújították, a tetőt még korábban, 2015-ben. Új vízszintes vízszigetelést tettek, új aljzatbetont, és új burkolatokat. A villamosrendszer is korszerű, fi relékkel biztonságossá téve. A fürdőszobában is újak a vezetékek, szaniterek és burkolatok, zuhanykabint helyeztek el benne.

A homlokzat hőszigetelt. A külső és belső nyílászárók egyaránt vadonatújak. A falak frissen festettek. Ide csak költözni kell.

A lakások bejáratai egy kb. 40 nm-es fedett teraszról nyílnak. A terasz melletti széles, térkővel fedett udvaron biztonságban lehet parkolni, a gépjárműbe ki-bepakolni, valamint a gyerekeknek is remek játszóhelyül szolgál, a mellette lévő füves udvarral kiegészítve.

A barátságos méretű rendezett telekkel rendelkező ház kívül-belül, szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

Alkalmas lehet fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak, akik a tömblakásokra jellemző bezártság helyett inkább választanának egy kényelmes, korszerű kertes ingatlant, kis udvarral, és nagy terasszal. Idősebbeknek pedig azért lehet jó, mert közel vannak a kedvező árat nyújtó hipermarketek, orvosi rendelők, a buszmegálló, és mivel egyszintes, nem kell lépcsőzni sem.

Baráti házaspároknak, felnőtt gyermekeikkel, idős szüleikkel összeköltözést fontolgatóknak a két lakást együtt is ajánljuk! A másik lakás ugyanilyen igényességgel felújított, hasonló méretű, szintén 2 szobás. Külön mérőórákkal rendelkeznek, az áruk pedig megegyező.

Tekintse meg!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020