Házrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteresHázrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteres
Házrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteres
17 800 000 Ft
214,5 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Házrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteres
Házrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteres
17,8 M Ft
214,5 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó házrész
Házrész eladó Békéscsaba, 83 négyzetméteres

83 m2alapterület
3szoba
állapotú
610 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Békéscsabán, csendes helyen, eladó egy háromszobás, utcafronti házrész, garázzsal, saját udvarral. 

Irányár: 17,8 MFt

Tel:

 

Békéscsabán a 4. kerületben, buszmegállótól 200 méterre található a 3 lakásos társasház, melyből eladóvá az utcafronti, 83 nm-es lakás. A lakás a telek első felén helyezkedik el. Két másik lakás is van, azok a telek hátsó felén osztoznak. A lakás bejáratával szemközti udvarrész a lakáshoz tartozik és kizárólagos használatban áll, ahogyan a 26 nm-es garázs is. Az ingatlan előkertes, ez az előkert a lakáshoz tartozik, valamint a tornác, és a bejárati ajtó előtti fedett terasz is. 

 

A kertes ingatlan főúthoz közel, de mégis csendes utcában van. Buszmegállótól csupán 200 méterre. Óvoda és iskola is csak 400-600 méter. Az ABC sincs messzebb. A legszélesebb választékot és legkedvezőbb árakat nyújtó hipermarketek közül kettő egészen közel van, a Penny és Spar (750-850 méterre). 

 

A lakás és a telek mérete vetekszik a családi házakéval, de azokhoz mérten sokkal kedvezőbb az ára. A telken belül és azon kívül is jó szomszédi környezetet jellemzi. Csendes, biztonságos a környék. 

 

A tulajdonosok megvásároltak sok mindent szeretett ingatlanuk tervezett felújításához, azonban változott az élethelyzet, emiatt váratlanul eladóvá vált. A már beszerzett anyagokat ott hagyják ebben az árban. A villany-vezetékrendszer részben már fel van újítva, és 32 A erősségű, ami a mai kor igényeinek is megfelel. Azokban a helyiségekben, ahol nem történt meg a vezetékek cseréje, ott is meg van a szükséges anyag a befejezéshez. Két szobába padlószőnyeget terveztek, ezt még nem választották ki, itt csak beton van jelenleg. A legkisebb szobát be szerették volna gipszkartonozni, ehhez mindent megvásároltak. A nappali fala festéshez előkészítve, az utcafronti szoba teljesen kész. 

 

A tornác a bejárati ajtó előtt kiszélesedik, ez a tágas fedett terasz ad helyet jó idő esetén a családi, baráti közös együttléteknek. Innen léphetünk a lakásba, ami egy széles (14 nm-es) előtérrel kezdődik. Ebből nyílik a konyha - boltívvel elválasztva - és a fürdőszoba, valamint a kis szoba, amiből pedig a mosókonyha és a gardrób. A nappaliba is innen léphetünk, és azon keresztül juthatunk a másik külön bejáratú szobába. 

 

A fűtés gázkonvektoros villanyfűtéssel kiegészítve. A meleg vizet átfolyós gázvízmelegítő biztosítja. 

 

A fürdőszobában kád van. Nagyon praktikus megoldás a kis szobából nyíló háztartási helyiség, ami gardróbban folytatódik. A sok helyiség és a jó elrendezés, több lehetőséget rejt magában. Akár nagycsaládosoknak, akár több generációnak jó lehet, de pároknak és egyedülállóknak is alkalmas dolgozó-, vagy vendégszobával. 

 

Aki nem akar az utcán parkolni, az itt biztonságban tudhatja az autóját az udvaron, zárt garázsban. Az autó mellett sok más is elfér, mindazok a dolgok, amikre szükség lehet egy kertes házban. 

 

Aki egy megbízható állapotú, élhető méretű kertes ingatlanra vágyik, jó szomszédokkal körülvéve.. tekintse meg! 

 

 

 

 

 

 

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023