Békéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi útonBékéscsaba eladó házrész a Berényi úton
Békéscsaba eladó házrész a Berényi úton
15 900 000 Ft
126,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Békéscsaba eladó házrész a Berényi úton
Békéscsaba eladó házrész a Berényi úton
15,9 M Ft
126,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 511 2797
ReferensBoldog Nóra
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Békéscsaba eladó házrész a Berényi úton

126 m2alapterület
4szoba
állapotú
700 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Békéscsaba csendes részén eladásra kínálunk, egy két lakrészből álló, akár két generáció részére is alkalmas lakóingatlant.
Az ingatlan szép állapotú, folyamatosan karbantartott, 2018-ban egy nagyobb felújításon esett át. A felújítás során fűtéskorszerűsítés történt, illetve a nyílászárók egy része hőszigetelt műanyag nyílászáróra lett cserélve.
Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, ajánljuk két generációs családoknak, de kiváló választás lehet albérletezésben gondolkodóaknak, a jelenlegi 2 lakrész kisebb átalakítással akár 3 külön álló részre is bővíthető.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 285175

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020