Eladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főútonEladó 2 szobás Vác a Budapesti főúton
Eladó 2 szobás Vác a Budapesti főúton
24 900 000 Ft
436,8 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás Vác a Budapesti főúton
Eladó 2 szobás Vác a Budapesti főúton
24,9 M Ft
436,8 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 20 502 7522
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Eladó 2 szobás Vác a Budapesti főúton

57 m2alapterület
2szoba
állapotú
1099 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Vác Budapest felőli részén, Burgundia városrészben egy 57 nm-es felújított házrész.
A társasházi lakás besorolású ingatlanban 2 szoba, fürdőszoba és konyha van. Hozzá saját kertrészek tartoznak: 110 nm veteményes, valamint 28 nm, akár galambháznak is alkalmas rész. Ezeken túl az ingatlan fölötti bruttó 57 nm padlástér, fatároló, 6 nm pincerész, valamint külön 17 nm "kamra".
A lakás 1 hónapja kapott új cserépfedést, 2012-es felújítás során pedig tulaj kicserélte a víz- és villanyvezetékrendszert. Új, műanyag nyílászárók, valamint 8 cm dryvit szigetelés került a házra.
Az ingatlan jelenlegi fűtése fatüzeléses vaskandallókkal történik, azonban a gáz az udvaron, a háztól kb 3 m-re van. Meleg vizet villanybojler szolgáltatja, mely éjszakai áramról működik. Az ingatlan havi rezsije kifejezetten alacsony.
A lakás 1/1 tulajdonú, tehermentes.

  • komfortos
  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020