Külön nyíló szobák
Békéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrészBékéscsaba eladó házrész
Külön nyíló szobák
Békéscsaba eladó házrész
13 500 000 Ft
198,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Békéscsaba eladó házrész
Békéscsaba eladó házrész
13,5 M Ft
198,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó házrész
Békéscsaba eladó házrész

68 m2alapterület
2szoba
állapotú
300 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Békéscsabán a központ közelében, eladó egy kétszobás házrész saját udvarral, garázzsal.

Irányár: 13,5 MFT

Tel:

 

Nyilvántartási szám:6247

 

Békéscsabán, buszmegálló, Penny, Spar közelében, óvodától, iskolától csupán 100-200 méterre található az 5 lakásos társasház, melynek eladóvá vált a középső lakása. A nagykapu és kocsibejáró közös, onnan nyílik a lakás saját elkerített udvara. A lakás külső homlokzata tagolt, igazán különleges, és az előkertje nagyon hangulatos, árnyas. Két fedett tornácra is ki lehet ülni, illetve teregetni. Akinek kis gyermeke van, bátran kiengedheti erre az elkerített udvarra. Aki pedig házi kedvencének szeretne egy kisebb privát, lakáshoz közvetlenül kapcsolódó kertet, arra is tökéletes az ingatlan kialakítása. 

 

Az épület vegyes falazatú. A téglából készült bővítményre, hőszigetelést is tettek. A külső nyílászárók fából készültek, esztétikusak és hőszigeteltek. A tágas étkezőbe nyílik a bejárati ajtó. Innen közelíthető meg a főzőfülke, a fürdőszoba és a lakás két ellentétes végében helyet foglaló külön bejáratú 2 szoba. Az egyik 15, a másik 28 négyzetméter. 

 

A fürdőszobát és a konyhát is felújították az elmúlt években, valamint a villanyvezeték-rendszert. 

 

A lakás mellett foglal helyet közvetlenül, a főépület részeként a garázs + tároló, ami 18+4 nm. Szerelő akna is van benne. A tárolóból korábban egy ajtó nyílt a kisebbik szobába, amit lezártak, de igény szerint visszaállítható. Sőt lakáscélra is alkalmas lehet ez a 2 helyiség, kis ráfordítással, még nagyobb lakótér nyerhető. Összesen 102 nm felépítmény van tető alatt a tornácokat is beleértve, ebből most 68 nm a fűtött, hasznos alapterület. 

 

Az ingatlan társasház, a lakások külön mérőórával rendelkeznek. Közös költség nincs. 

 

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének közel élni az iskolához, óvodához, orvosi rendelőhöz, buszmegállóhoz és két hipermarkethez.. akár azért mert kisgyermekeik vannak, akár azért mert már idősebbek, vagy csupán csak kényelmes megoldást keresnek. Tekintse meg!

 

 

 

 

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022