Zalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadvaZalaegerszeg, cím nincs megadva
Zalaegerszeg, cím nincs megadva
80 000 000 Ft
500 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Zalaegerszeg, cím nincs megadva
Zalaegerszeg, cím nincs megadva
80 M Ft
500 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 520 1813
ReferensPelikán András
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Zalaegerszeg, cím nincs megadva

160 m2alapterület
5szoba
Új építésű
15000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Zalaegerszegen az egerszeghegyi városrészben eladó egy új építésű, exkluzív kivitelezésű, csodálatos panorámával rendelkező 5 szobás családi ház. Az emeleti, nagy méretű (51 m2) teraszról páratlan kilátás nyílik a városra és a környező dombvidékre.
A 2 szintes családi ház egy 15000 m2-es területen épült fel, amire 3000 db különböző fajtájú, válogatott tuját, egyéb örökzöldet, valamint 200 db gyümölcsfát telepített a jelenlegi tulajdonos. A fák közt megbújó tisztásokon idilli környezetben pihenhet, napozhat, vagy fogadhat vendégeket szinte elzárva a világ zajától a leendő tulajdonos.
A ház belső elrendezése:
Földszint:
- szélfogó és közlekedő (11,5 m2, greslap)
- nappali (25,5 m2, parketta)
- konyha + étkező (12,6 m2, greslap)
- kamra (2,6 m2, greslap)
- mosdó, WC (2,3 m2, greslap)
- fürdőszoba (5,4 m2, greslap)
- szoba (10,5 m2, parketta)
- szoba (17,5 m2, parketta)
- terasz (40 m2)
Emelet:
- szélfogó (4,5 m2, greslap)
- konyha (8,5 m2, greslap)
- előtér (2,85 m2, greslap) 2x
- nappali (17,5 m2, parketta) 2x
- főzőfülke (2,7 m2, greslap) 2x
- fürdő + WC (3,75 m2 ,greslap) 2x
Az emeleten 2 db, egymással szimmetrikus lakótér került kialakításra, mindkettőből kijárattal a nagy méretű 51 m2 alapterületű teraszra, ahol gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában, élvezhetjük a tiszta levegőt, a madárcsicsergést, a nyugalmat és mellőzhetjük a város zaját.
A földszint és az emelet külön külön lakóegységként szolgálhat, külön bejárattal. Az emeleti lakóegységet - egyedi megoldással - egy függőhídon közelíthetjük meg. A tetőtér igény esetén beépíthető.
Az épület, beleértve a nyílászárókat, burkolatokat, magas minőségű anyagok felhasználásával készült. A külső falazat hőszigetelő hungarocell borítása befejezés előtt áll. A fűtés és meleg víz szolgáltatás cirko-gázkazánnal történik, a kellemes meleget lapradiátorok biztosítják. A tetőt cserép borítja.
Az ingatlan egésze kivételes lehetőséget biztosít a kényelmes, magas színvonalú otthonteremtésre. Amennyiben megtekintené az ingatlant, forduljon hozzánk bizalommal!
Ha hitelre lenen szüksége, szívesen segítünk egy kedvező konstrukció kiválasztásában.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020