Eladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobás
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobás
83 000 000 Ft
276,7 E Ft/m2
  • 34 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobás
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobás
83 M Ft
276,7 E Ft/m2
  • 34 fotó
  • Térkép
+36 70 905 6752
ReferensTóth György
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 5+2 szobás

300 m2alapterület
5 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
1394 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kertvárosi nyugalom örök panorámával Zalaegerszegen

Jánkahegy egyik legszebb részén kínálom megvételre ezt a modern stílusú lakóházat, káprázatos kilátással.
A ház három szinten helyezkedik el, pince-, lakó- és tető szint.
A középső szint a valódi lakótér, itt minden úgy lett kialakítva, hogy testileg-lelkileg minden a lakók kényelmét szolgálja.
A ház központi része a nappali és a vele egy légtérben található konyha. Itt mindenkinek jut hely és nem kell egymás társaságát hiányolni, ha éppen vacsorakészítés ideje van.
A csodálatos kilátás ehhez a házhoz alanyi jogon jár, hatalmas panorámaablakokon át gyönyörködhetünk minden évszakban a táj nyújtotta szépségben. Innen örök panoráma nyílik a kertvárosra, gébárti tóra és olykor a messzi távolban még a hegyekre is.
A nyugati napsugaraktól az elektromosan irányítható redőny nyújt védelmet.
A nappaliból nyílik a szülői háló, a hozzá tartozó egyedi kivitelezésű fürdőszobával, és egy gardróbbal.
Ezen a szinten található egy gyerekszoba, még egy fürdő és egy háztartási helység, valamint egy feljáró melyen keresztül a felső szintre lehet jutni. A házzal egybe van építve egy 46nm-es két autó beállására alkalmas garázs.
Az épület egész tetőtere beépítésre került. A garázs felett található egy külön bejáratú, kívülről is megközelíthető télikert és egy nappali, innét tudunk átmenni a tetőtér többi részébe ahol további szobák kerültek kialakításra, melyeknek személyessététele az új lakókra vár.
A pinceszinten kapott helyet a gépészet, egy konyha-nappali, egy pincerész és egy tároló. A ház mögött nyugati tájolással található egy hatalmas terasz, melynek egy része fedett. Innét a telek további része füvesítve van és az alsó részén gyümölcsfák találhatók. A terület házhoz közeli része teraszosan lett kialakítva a könnyebb kezelhetőség érdekében. Képzelje el, hogy a nyári melegben a hűvös teraszon, akár a naplemente fényénél barátaikkal, rokonaikkal grilleznek, bográcsoznak miközben gyönyörködnek a kilátásban és élvezik egymás társaságát. Akinek egy kis testmozgás teszi teljessé a kikapcsolódást, az is megtalája itt a számítását.
A ház körüli részek térkövezettek egészen a hátsó teraszig.
A ház rezsije a napelemes rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony. Áramot egyáltalán nem kell fizetni, sőt mivel elektromos kazán is beszerelésre került, így a fűtésen is rengeteget lehet spórolni, mivel egy kattintással át lehet váltani a gáz és az elektromos kazán között. Elektromos kapu választja el a házat az utcától valamint a garázson is elektromosan működő garázskapu van. A házban kamerarendszer és riasztó működik.
Tökéletes hely, ha Zalaegerszeg kertvárosi részén kíván élni nyugalomban és boldogságban!

83000000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György

Referencia szám: HZ510496

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021