Zalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcábanZalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcában
Zalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcában
57 000 000 Ft
203,6 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Zalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcában
Zalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcában
57 M Ft
203,6 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 731 1407
ReferensKökény Efraim Vilmos
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Zalaegerszeg 6 szobás családi ház eladó a Búzavirág utcában

280 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú
801 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nívós családi házat keres Zalaegerszeg kedvelt családi házas, zöldövezeti részén?

Zalaegerszeg " Rózsadombján" nagyon jó állapotú, 3 szintes 280 nm-es családi ház eladó.

Az ingatlan 801 nm-es szépen gondozott területen található. Tujákkal, bokrokkal ,virágokkal teljesen körbe ültetett igazi "paradicsom".A földszinten a dupla garázs, egy baráti összejövetelekre alkalmas 30 nm-es nappali-étkezős helyiség mellett háztartási helyiség, mellékhelyiség és kamra is került kialakításra.
Az első szintre érve egy 60 nm-es konyhából, étkezőből álló világos, tágas nappaliba jutunk, ahol nyáron a déli napsütést élvezhetjük. A nappaliból 26 nm-es nyitott teraszra van lehetőségünk kimenni. A helyiség központi funkcióját jelzi a krémszínű cserépkályha. A nappali északnyugati oldalán egy kis télikert is helyet kapott. Ezen a szinten találunk még két hálószobát (egyikről külön terasz nyílik), egy 15 m2-es fürdőszobát káddal és zuhanykabinnal, dupla mosdóval, wc-vel.
A tetőtérben további 3 szoba, egy gardrób, egy étkező-konyha és egy sarokkádas fürdőszoba van kialakítva.

Amennyiben egy nagyon jó helyen lévő, igazi, teljes értékű, nagyméretű családi házat keres és fontos a jó elhelyezkedés, ez egy nagyon jó választás!
Nagy családosoknak, generációk összeköltözésének is megfelelő lehet.
Érd. Kökény Efraim Vilmos +36 (30) 7311407

Referencia szám: HZ402843

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018