Veresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobásVeresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobás
Veresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobás
145 000 000 Ft
402,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Veresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobás
Veresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobás
145 M Ft
402,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 391 9480
ReferensSipos Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Veresegyházi családi ház eladó, 360 négyzetméteres, 4+1 szobás

360 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
1000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Veresegyházon, a Széchenyi domb térségben, csendes, igényes családi házas övezetben, kiemelten jó elosztású, tágas terekkel rendelkező, luxus kivitelű családi ház eladó!
Az 1997-ben épült, 360 m2 hasznos belterületű, háromszintű felépítmény fő jellemzője az igényesség, a luxus és a csodás világos helyiségek.
Az épület hőszigetelt porotherm téglából épült, melynek díszítése semleges tört-fehér mészkőtéglával bevont, mely tégláról tudni kell, hogy magasan jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, mint sok égetett tégla.. A ház külön hőszigetelésére nem volt szükség.
Mindenképp kiemelendő a ház nappalija, ahol is egy fárasztó nap után a család együtt töltheti gondtalan perceit, melynek tetőtéri panorámaablakai segítenek kihangsúlyozni a tulajdonosok természetes fényigényét.
Az ingatlanban -, mint ahogy az a fotókon is látható -, a világos színek dominálnak, mely egyben az állandó tisztaságra is felhívja a figyelmet.
A nappaliból elénk tárul a konyha beépített igényes konyhabútorral, étkezővel, és egy zuhanyzós fürdőszobával.
A nappaliból félkör alakú márványlépcső vezet a tetőtérbe, ahol praktikusan kialakítva található a közlekedőből nyíló 3 hálószoba és a fürdőszoba.
Az ingatlan legalsó szintjén a háromszoros szigetelésű szuterén (52 m2) is lakhatóvá kialakított és mosókonyhával kibővített, és innen a háromállású hatalmas (64 m2) garázsba juthatunk, ahol megfelelő méretű elektromos kapu segíti elő a gyors beparkolást.
A felépítmény teljes fűtését egy francia gyártmányú gázkazán biztosítja, a prémium kategóriás Kömerling nyílászárók pedig a meleg bent-, és a hideg kint tartásáról biztosítanak.
A földszinten padlófűtés, a szobákban radiátorok biztosítják télen az otthon melegét.
A garázs mély fekvése végett, kétszeres csapadékvíz elvezetés biztosítja, hogy véletlenül se juthasson be a víz.

Az ingatlan teljesen légkondícionált!

Ékessége az ingatlannak továbbá látványos, nyugalmat árasztó kert, mely számára a kialakított öntözőrendszer folyamatosan biztosítja a megfelelő mennyiségű éltet adó vizet, továbbá a telken ivóvíz minőségű ásott kút is megtalálható.
Az ingatlan árérték aránya magasan megfelel a felépítmény minőségének és színvonalának.
Ha fent leírtak alapján szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem jelezze és egy időpont egyeztetést követően Ön is megbizonyosodhat a valós tényekről.

  • házközponti
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020