Veresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadvaVeresegyház, cím nincs megadva
Veresegyház, cím nincs megadva
59 500 000 Ft
540,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Veresegyház, cím nincs megadva
Veresegyház, cím nincs megadva
59,5 M Ft
540,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 944 6205
ReferensHavasköri Judit Irodavezető
Telefonálok

Eladó családi ház
Veresegyház, cím nincs megadva

110 m2alapterület
4szoba
Új építésű
635 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: HJv/86688
ÚJ ÉPÍTÉSŰ földszintes, 4 szoba összkomfortos családi ház 2019. év végi átadással ELADÓ 59,5 MFt. összegért!

VERESEGYHÁZ családi házas övezetében épül tervezetten májusi kezdéssel, decemberi befejezéssel a meghirdetett ingatlan 635 m2 alapterületű összközműves telken, melyre CSOK felvehető.

Az ingatlan a mai követelményeknek műszaki és esztétikai szempontból megfelel.

A földszintes ingatlan 110 m2 lakható nettó területe az alábbi helyiségekből áll:

közlekedő (10 m2), nappali (24,3m2), étkező-konyha (12,5 m2), szoba (12 m2), szoba (12 m2), szoba (12 m2), gardrob (4,8 m2), fürdőszoba (8 m2), zuhanyozó és toalett (4,2m2), Háztartási helyiség (5,4m2).

Terasz (29,4 m2) és Garázs (16,9 m2) teszi teljessé a családi házat.

Az alaprajzot, és a homlokzatot a látvány képek között találhatják.

A tető kialakítása lehetőséged ad a tetőtér részbeli beépítésére, cca. 25 m2 nettó terület kialakítására/beépítésére van lehetőség – ez az árban nem szerepel, de lehetőség van külön megállapodással ennek elvégzésére is – vagy a későbbiekben is megvalósíthatja a Tulajdonos.

Lehetőség van a kivitelezéssorán a belső szakipari munkáknál színek, burkolatok, belső nyílászárók kiválasztására.

KÖRNYEZET: Veresegyház Budapesttől 27 km-re lévő dinamikusan fejlődő kisváros – bizonyos szempontok szerint a régi falu előnyös, nyugodt, emberi léptékű csendességével – a kisváros nyújtotta előnyökkel, sok-sok új épülettel, kerttel, zöldövezeti környezettel.

Helyben több általános iskola (Waldorf, Egyházi, állami), gimnázium működik. Templomok épültek, az önkormányzat és az okmányiroda igényes új épületbe költözött. Üzletek, Posta, Bank fiókok, éttermek, cukrászdák, Színház, a MEDVE Otthon, Uszoda, meleg vizű strand és horgásztó szolgálja a lakók mindennapi szükségleteit és pihenését és kikapcsolódását. A közintézmények a város központjában új épületeivel szépítik a környezetet, számos új és teljesen felújított iskola, óvoda, bölcsőde várja a kicsiket és gyerekeket, az Gimnázium új épületei 2019 szeptemberére készülnek el. A MISSZIÓ egészségügyi szolgáltatásai minden korosztály számára helyben biztosítják az ellátást, kiegészítve a Házi orvosi szolgálatokat.

KÖZLEKEDÉS: Az M3, M0 autópálya Gödöllőig biztosítja a gyors közlekedést gépkocsival, de közvetlen menetrend szerinti autóbusz (végállomás Újpest Városkapu, vagy Gödöllő irányában a XIV.ker. Sportcsarnok) és vonat (végállomás Nyugati) áll a lakók rendelkezésére, Budapestre 15 – 40 perc alatt elérhető távolságban – menetrend szerinti közlekedéssel.

Várjuk komoly, fizetőképes Érdeklődők jelentkezését a hét minden napján 9- 18 óra között! Hívjon bizalommal!  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Felújítanád az otthonod? Lakásvásárláson gondolkodsz? Ha most legalább 4 millió Ft-os Fundamenta Lakáshitelt igényelsz, 72 000 Ft egyösszegű jóváírást kaphatsz. Tervezz velünk, és megtérül! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019