Eladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, VerebEladó telek, Vereb
Eladó telek, Vereb
16 000 000 Ft
3,9 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Eladó telek, Vereb
Eladó telek, Vereb
16 M Ft
3,9 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 70 362 0012
ReferensSzűcs Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek, Vereb

4 145 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálom félúton Székesfehérvár és Budapest között, tizenöt kilométerre a Velencei-tótól, ezen a remek elhelyezkedésű falucskában, Vereben, található telket, rajta klasszikus tornácos parasztházzal.
A telek mérete 4145nm.
A telken jelenleg két épület található. A főépület egy parasztház, középen nyíló bejárattal, jobb és bal oldalon egy-egy szobával, nyári konyhával, padlás feljáróval. A lakórésze 60nm. Az épület falazata vert vályog, stabil.
Az épületben elektromos áram van, a vízellátás jelenleg az udvaron található fúrt kúttal megoldott. Az utcában csatorna- és gázbekötés elérhető. Fürdőszoba, mosdó nincs, az épület komfort nélküli.
A melléképület két részből áll. Egyik része egy kellemesen hűvös pince/zöldségtároló, a másik része egy egy helyiséges tároló.
A telek első harmada karbantartott, bejárható, második harmada gazos, a leghátsó harmada ősfás, erdőszerű. A telek hátsó részét hangulatos kis patak határolja.
A településen található: Óvoda, Általános iskola, Orvosi rendelő, Posta, Katolikus és református templom, Élelmiszerbolt, dohánybolt.
A telek nagy mérete miatt számos lehetőséget rejt magában.
A parasztház lebontható, felújítható, a telek 30%-os beépíthetőségével, 1 nagy, vagy akár több családi ház is építhető rá.

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021